Originally Posted by Webster Onurum canini yerim eyv guzel kardesim Kurumsal bir firma sakat cikarmazlar sanirim Olursa sana danisiriz. Gidecem o tatile Bu kis cok bunaldik İlk erken rezervasyonda almistik Otele baktik durduk Hayaller kuruyorduk İnşallah..dikkatli olmakta fayda var
Dolarda felaket bir volatilite var Bu saatte ilginc bir durum onurum Fikrin nedir
Originally Posted by Webster Dolarda felaket bir volatilite var Bu saatte ilginc bir durum onurum Fikrin nedir Terminali kapattım ne oluyor bilmiyorum ..birazdan acacam ..saat 01 gostersin bi..su an dinlenme modundayim
Originally Posted by Webster Dolarda felaket bir volatilite var Bu saatte ilginc bir durum onurum Fikrin nedir Onsa ne oldu, ufak ufak pörsüyor.Bakalım nerde duracak.
Originally Posted by onur1064 Terminali kapattım ne oluyor bilmiyorum ..birazdan acacam ..saat 01 gostersin bi..su an dinlenme modundayim Acinca oniki ile bir arasindaki grafige bakarmin
Buraya yaptigimiz grafikleri nasil koyabiliyoruz ..
Originally Posted by onur1064 Buraya yaptigimiz grafikleri nasil koyabiliyoruz .. Resim olarak kaydedip biryere yukle linkini at
Originally Posted by Webster Acinca oniki ile bir arasindaki grafige bakarmin Bu gece uzun olacak..kahvemi aliyim
Forum Rules
Yer İmleri