Sayfa 279/1002 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Günün pastası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. borsa hiç düşmeyecek mi..?

3.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Maske de Rant sağlamaya çalışan kişi ve kuruluşlara ceza kesildi para ile satışı yasaklandı devlet gönderiyor en kısa zamanda ulaşacak dedi yetkililer
    kolonya ile ilgili Valilikler önlem aldı Meslek liselerinde dezenfektan ve kolonya üretimi yapıldı piyasaya sürülüyor
    olurda durumu atlatırsak kolonyayı fahiş fiyattan satanların önünden bile geçmeyeceğime dair karar aldım
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ben mazotu sulandırıp öyle kullaniyorum.

Bu yüzden hep 50 liralık aliyorum.
    Sadece zam geldikçe icindeki su miktarı değişiyor [emoji16]
    Hesaplarıma göre motorin 9 TL olduğunda 1 litre motorinin %80 i su olacak araban çalışırmı biraz zor sanki

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Arkadaş ben anlamıyorum albayrak çıkmış pazartesinden itibaren 2 milyon aileye yardım yaptık yok kaç milyar esnafa kredi verdik yok işçi çıkaran firmalara şu kadar destek verdik işçilere de vereceğiz vs. Hiç kimse bir şey aldımı ben 1hafta önce kredi başvurusu yaptım daha ses seda yok bunlar ne anlatıyor ya yaptık yaptık ne yaptınız yada kime yaptınız ne maske ne kolonya ne kredi ne başka bir şey görmedim ben bırak getirmeyi 1 aydır kolonya bulamıyorum bunlar ne anlatıyorlar
    Bunlar allah bir dese yine inanmam..Bunların benliği ihale, yandaş, peşkeş, hırsızlık..
    Zora girdi mi tek açıklama yok, sağlık bakanı, vali açıklasın...Hani 100 Milyar TL yardım paketi?
    15o ülkeye milyarlarca bağış,yardım yapan bunlar vatandaşına tek kuruş vermiyor ve bir de utanmadan para istiyorlar..Kasa tam takır kuru bakır çünkü, paralar zevki sefaya, saraylara gitti...
    Bir kitap yazıcam en sonunda; ''Bir iktidarın millete olan nefreti'' diye..

6.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Akp hiç sevmem

Ama bu süreçte Allahı var çok sağlam duruyor

Mesele böyle bir durumda eskiden olsa çok kişi işsiz kalırdı

Allah razı olsun
    Haklısın şimdi herkes evde halı dokuyup para kazanıyor. issiz yok çok şükür akp sayesinde.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İşsiz kalan tazminatını alamazdı. Şimdi tazminatını almasına gerek yok. ücretsiz izin var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu ilerde inşallah tazminat kaybına neden olmaz gerçi burnuma pis kokular geliyor hükümet zaten kıdem için bir proje sunacaktı krizden pay çıkarmazlar inşallah

8. en fazla 3 gün sonra vaka sayısı 50 bini geçecek.
    tam kapsamlı sakağa çıkma yasağı için vaka sayısının kaç olması gerekiyor acaba ?

Sayfa 279/1002 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •