Originally Posted by
yasemin5566
hesap doğru ama kozalı bu kadar ucuza alamazsınız. fk oranı diğerlerinden en az %10 yukarıda olmalı, öyle de zaten. Çünkü kozal kadar diğerleri temettü vermeyebilir. bedelsizde ise diğerlerine nazaran çok daha fazla gücü var. kozal sudur diğerleri suyun suyu. Bu kozal diğerlerine göre en az %10 fk yukarda olması doğal
Ruhsatı Kozaa'ya ait olan Giresun Konak projesi devreye girdiğinde kim sudur, kim suyunun suyudur ortaya çıkar. Faaliyet raporunda gerekli başvuruların yapıldığı yazıyor, bürokrasi engel çıkarmazsa bu sene çalışmaların başlaması muhtemel görünüyor. Kozaa ve İpeke'nin Kozal'dan fazlası vardır, eksiği yoktur. Ne zamandır hissedesiniz bilmiyorum ama sizin bu yazdıklarınızı 2016'da kozaa kozal'a göre %60 iskontoluyken de yazıyorlardı. O günden bu yana kozaa aradaki, farkın %80'ini kapattı, İpeke ise tamamını. Şimdi ise kendi üzerinde bulunan maden ruhsatları ve diğer mal varlıklarıyla farkını otaya koyma zamanı. Bu yazımdan kimse kozal pahalı anlamı çıkarmasın, bana göre o da çok ucuz, görelilikten bahsediyorum. Herkese bol kazançlar..
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri