http://www.sekeryatirim.com.tr/ sacro bey vermiþti.uye olup webchart varmýs ,onu kullanmak için.deneyin.bende deneyecegim cunku.internet exlorerda calsýyormsu sadece.
Akýl,adama sermayedir.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Bazý teknikçiler endekste düzeltme bekliyormuþ.
Biraz endekse baktým biraz bankalara baktým.
Endeksin yorgunluðu gayet doðal. uyumsuzluklar belirgin ama trend var. Yani göstergeler karýþýk sinyal veriyor bende bankalara bakayým dedim.
Garan ve akda biraz zirve dönüüþü mevcut. Hani borsalar bozsada aþaðý kýrsak modunda bu ikisi.
Ama isc yapý halk ve vakýf hiç öyle demiyor.
Ýsc de 1-2 hafta önce obo gözlemlemiþtim ama bu oboyu net bir þekilde sindirmiþ. yükselen üçgen yada bayrak formasyonu gibi bir oluþuma döndürmüþ olayý. yani 7.11-12 yukarý hacimle geçilirse çat diye 7.50 diyecekmiþ gibi duruyor.
AYný þekilde yapýda öyle 2013 gezi parkýdan gelen düþen direnci. 4.40 ile bugün yukarý kýrýldý eðer tuzak deðilse yapýda çat diye 5 olmalý.
halkta 12.50 kulbunu kýrarsa çat diye 14 diyecek bir formasyonda.
Yani taþlarý yerine oturtunca bankalardaki kýrýlýmlara mütakip endeks 4-5 bin lik bir alým gelebilir.
Ayný þekilde aþaðýyada 4-5 binlik bir satýþ gelebilir. ama sanki yukarý ihtimal daha bir yüksek olasýlýklý.
Ben iþc ile yapýyý takip ediyor olacaðým. þifre bu ikisinde.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sacro usta 368. sayfaya bir resim eklemiþtim görmedin herhalde bir yorumda senden alsaydýk o resme.
Yer Ýmleri