Sayfa 383/1002 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Senin attigin mesajlari okuyanlar senin azili bir shortcu oldugunu dusunur .. Pilotlar ucus yetilerini kaybetmemeleri icin . 90 gun icerisinde 3 kez ucmak zorundalar.bunu simulatorde de yapabiliyorlar ama bu sefer diger egitimler aksiyor .. yani ucuslar verde bir tur atip geleyim gibi arti ucaklar yerde yattigi zaman yeniden havalandirma icin extra maliyet gerekiyor bu yuzden tur ucusu yapiliyor .. bazi havalimanlari yerde park etmeleri icin yeterli buyukluge sahip degil o yuzden havalimani degistiriyorlar . + yolcu tasimaciligi dustugu icin bir cok hava yollari artik kargo tasimaciligi yapiyor Delta bu iste onculerden
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    An itibari ile ABD içinde uçan uçak trafik görüntüsü-Tedbir mi dediniz? Canlı - https://flightradar24.com
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Ny valisi konusuyor:

-virüsü hafife almayın

-hayatını kaybeden :799 (en fazla) önceki gün 779 idi

-7067 toplam hayatını kaybetti ve son altı günde ise 4132 kişi hayatını kaybetti

-daha fazla test yapıyoruz

- rakamlar artmayacak,sabitleşme göreceğiz.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Senin attigin mesajlari okuyanlar senin azili bir shortcu oldugunu dusunur .. Pilotlar ucus yetilerini kaybetmemeleri icin . 90 gun icerisinde 3 kez ucmak zorundalar.bunu simulatorde de yapabiliyorlar ama bu sefer diger egitimler aksiyor .. yani ucuslar verde bir tur atip geleyim gibi arti ucaklar yerde yattigi zaman yeniden havalandirma icin extra maliyet gerekiyor bu yuzden tur ucusu yapiliyor .. bazi havalimanlari yerde park etmeleri icin yeterli buyukluge sahip degil o yuzden havalimani degistiriyorlar . + yolcu tasimaciligi dustugu icin bir cok hava yollari artik kargo tasimaciligi yapiyor Delta bu iste onculerden
    Bu uçaklar ABD içinde yolcu taşıyorlar.
    VİOP kumardır.

YTD

5. İmf başkanı ve BBHT
    manüplasyon yapmış
    Spk lık bence olay

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ben cok merak edıyorum.....bızım gazetıcer mı sordu....kım sordu soruyu.....yabancıların soracak halı yok......ya da haber servıs ettıler...
    bankalar düşeni kırmaya çalışıyordu. haberi resmen çağırdılar işte. çakallar. neyse yüzde 4 karımı aldım cebime yapıkredi ve halktan bereket versin

7. Uzun zamandır ilk kez böyle kalın lotlarla aldı, bakalım devamı gelecek mi.
    bang bang you shot me down..

8. Gözlemlediğim kadarıyla Nasdag hangi yöne ayrışırsa Dow o yöne genellikle gidiyor..
    Yani Dow artıları azaltıp nasdag in çekim alanına girmeli ilerleyen saatlerde...
    Y.T.D

Sayfa 383/1002 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •