Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Günaydınlar
Bugün Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Türkiye'nin BBB- olan yabancı ve yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notlarını BB+'ya indirdi ve görünümlerini 'negatif' olarak belirledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://www.dw.com/tr/ds%C3%B6-t%C3%...yiz/a-53060991
Hangisine inanacağız ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Mücadelenin özeti maskedir maske.
- Önce bakan insanların ulaşabileceği yerlerde satacağız dedi.
- Sonra epttavm üzerinden haftalık 5 adet bedava verilecek dendi, epttavm sitesi çöktü. ( Bir aileden 3 kişiye kadar talep toplandı)
- Sonra edevlet üzerinden haftalık 5 adet bedava verilecek dendi, millet başvurusunu yaptı. ( Bir aileden 2 kişiye kadar talep toplandı.)
- Sonra Sn Cumhurbaşkanı bizzat maske satışının yasaklandığını, maskeyi devletin edevlet üzerinden vereceğini söyledi.
- Sonra bir açıklama daha duyduk ki, maskeler eczanelerden dağıtılacakmış. ( Kişi başına 10 gün için 5 maske.)
- Ya Sonra ?
Mücadelenin özeti maskedir maske.
Sen ne diyorsun kitapçı. Kaldır kafanı kitaplarından da şöyle bir çevrene bak.
Yer İmleri