Sayfa 456/1002 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Müstakil ev fiyatları ileride artar. Apartmanda sitede oturmak da riskli, SMS mesaj gelmiş pozitif olanlar bildirsin adli cezası var demişler. Bir biolog da virüslü olanlar bir adaya göndermek lazım demiş.

Biran önce çözülmesi lazım bu sorunun.
    Survivor mı ?.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bugünü bilmem de pazartesi çok yüksek ihtimal ho 9 26 yı yukarı kesecek görünüyor, ozaman ilk hedef 98200 olur......ytd
    aynen....haftaya büyük ihtimal 99 bin 100 bin bekliyorum....

Müstakil ev fiyatları ileride artar. Apartmanda sitede oturmak da riskli, SMS mesaj gelmiş pozitif olanlar bildirsin adli cezası var demişler. Bir biolog da virüslü olanlar bir adaya göndermek lazım demiş.

O da bir şey mi?
    Başka biyolog, hem de profesör... öldürmek lazım diyor...
    Yakında bir başkası da fırına koyup yakalım da diyebilir.

Herkesin kaptan olarak tanıdığı Erol abimiz aşağıdaki başlıkta ara ara paylaşımlar yapmaya başladı , paylaşımlarını takip etmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki adresten ilgili başlığa ulaşabilirler .

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4172

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Survivor mı ?.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Biolog moral bozdu. Aklın gereği çoğunluğu korumak için azınlık feda edilebiliyor.

Mad MAX eski bir filmdi ama dünya iyiye gideceğine kötüye gidiyor gibi.

Youtube'da kedi köpek kavga videolarına denk geldim, aynı evde normalde dost olan iki kedi muhtemelen can sıkıntısından birbirlerine efeleniyor. Geçen de çok ses yaptınız diye SMS çeken adamı alt kattaki komşu cümbür cemaat yukarı çıkıp evi basmıştı.

Bugün düşündüm güvenlik sağlıktan önce gelen bir kriter. Eskiden kavga olunca başkaları müdahale edip araya girerdi, günümüz modern toplumunda 112 155 vs oraya telefon ediliyor.

Gidişatı geri çevirecek ne olur bilemiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5 yildizli otel konsepti de darbe yer bu gidisle.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    uçakları havadayken iyi hisseydi portföyde bulundurulması mantıklıydı ama şimdi uçakları yerde...şu an bence PGSUS=HUBVC hiç farkı yok benim gözümde...o derece yani...
    Hissenin bir yonu yok. Bir de yatirim hissesi diyorlar. Galibin metrosu bile bunun yaninda daha iyi.

Bir hisse bir ayda 86 dan 23 oradan 3 haftada 50 ye cikiyorsa o bir hisse degil coptur.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Herkesin kaptan olarak tanıdığı Erol abimiz aşağıdaki başlıkta ara ara paylaşımlar yapmaya başladı , paylaşımlarını takip etmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki adresten ilgili başlığa ulaşabilirler .

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4172
    Ağabeyimizin karikatürleri pek mübarektir.
    Aynı zamanda hava durumu, fırtına, yağmur kar vs.'den anlar.
    Yakında bıkmış broker'i de transfer ettik mi tamam olur...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 456/1002 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •