Originally Posted by reha kaya Geçerli, bulvarlarda serbest. Vayh.. Adanada olmak vardı şimdi. Adanada her yol bulvar.
@DaveRunally
Originally Posted by MedwiG Pardon Gayme, kaat = Turkish lira
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Rakı göbeği deye, bir şey duymadınız mı? 50 Cl rakı 500 kaloridir, not edin. Bilmez olurmuyum! Sülale'de icki kullanmayan tek erkegim. O yüzden meyhaneye gittimizde beni "sülalenin yüz karasi" olarak tanitirlar.
Originally Posted by samreit Bilmez olurmuyum! Sülale'de icki kullanmayan tek erkegim. O yüzden meyhaneye gittimizde beni "sülalenin yüz karasi" olarak tanitirlar. Ben olsam, sülaleden reddederim sizi.
Originally Posted by dimitris Yok size ekmek mekmek. Sağlıklı beslensinler diye ekşi maya diyoruz, evde ekmek diyoruz , un tarifi veriyoruz. Takmışlar sıcak ekmek fantezilerine Siz dışarıdan alın. Evde ekmek yaparsanız 6 aya obez olur sağlığınızı kaybedersiniz. Evde yapmayın. Ev ekmeği iyi olmaz . Benim 5 katım ekmek yiyenler benden daha fitler ama Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by reha kaya Ben olsam, sülaleden reddederim sizi. Belki düsünen vardir, da henüz reddeden olmadi.
Originally Posted by reha kaya Ben olsam, sülaleden reddederim sizi. Yazık ya kimin çocuğu acaba . Allah anasına babasına sabır versin .
Originally Posted by Pscyokinesis Benim 5 katım ekmek yiyenler benden daha fitler ama Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Ya sen ya da onlar troid testi yaptırsın.
Forum Rules
Yer İmleri