Sayfa 819/996 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Corona'dan ölenler arasında italya en kötü durumda olan ülke idi.

İlk ölümün gerçekleşmesinden itibaren 24. günde ölü sayısı 2158 iken bizde 1006.

Ancak Fransa'da 24. günde bu rakam 33 kişi idi. Sonradan ivme o kadar çok arttı ki, son 22 günde 12900 kişi öldü.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Devletin dağıtacağım dediği ama halen dağıtmayı beceremediği şu beyaz tek kullanımlık maskeleri takıp market alışverişini yaptıktan sonra (aşağı yukarı 1 saat sürüyor) evde içinde çamaşır suyu ve su olan bir leğene koysak tekrar kullanabilir miyiz acaba?

Evde bitmek üzere ve satışta yoklar. N'apacağız ?
    Ben böyle yapıyorum. Hanım kapıda bekliyor, kapıdan girmeden atıyorum suyun içine.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hiç gerek yok koy güneş ışığına, tatmin olmazsan kolonya püskürt bekle 24 saat
    beğenmediysen orta sıcaklıkta ütüle önlü arkalı, beklesin bir gece yeterli..
    Bende öyle yapıyorum. Güneş alan bir yerde 2 gün kolonyalı durumda pişiyor.

Bişey olmaz piyasalara merak etmeyin.Hatta pegasus bi tavan daha yapar.Nasılsa virüs bitti bitecek.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ben böyle yapıyorum. Hanım kapıda bekliyor, kapıdan girmeden atıyorum suyun içine.
    Ben de böyle yapacağım artık. Aldığım çay,makarna vb paketleri için de, sanırım sizin tarifiniz olan, 1 kaşık çamaşır suyu, 1 kaşık sirke ve bir bardak sudan karışım yaptık, bunu spreyleyip siliyoruz.

Ne hallere düştük yahu, hijyen delisi olduk mecburen...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hiç gerek yok koy güneş ışığına, tatmin olmazsan kolonya püskürt bekle 24 saat
    beğenmediysen orta sıcaklıkta ütüle önlü arkalı, beklesin bir gece yeterli..
    Leğenden çıkarınca güneş ışığında kuruturum, tam olsun...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bizde sıcak buhar makinesi var bekonun. Suyu sağlam kaynatıp buhar olarak veriyor. Azıcık içine de kolonya atıyorum.

Kolonyalı sıcak buharı basıp balkonda bekletiyoruz. Balkonun bir penceresi 24 saat açık. Gündüzleri iki pencere.

Bu salgın geçtikten sonrada öyle yapmaya devam edeceğim.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8. Maskeye ütü basılırsa ve ısısı tutturulamazsa erir gibi. Elyaf malzeme olduğundan.

Sayfa 819/996 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •