Vakıflar Gen. Müd. , otomatik ödeme talimatı olmamasına rağmen , handaki 2 kiracının , her zaman ödeme yaptıkları kredi kartından haşırt diye Nisan ayı kiralarını çekmiş !
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Koronaya careyi kesin bir Turk bilim adami bulacak adim gibi eminim cunku
rpg roll dice
Bakan Koca : 31 Aralık’tan bu yana sürdürdüğümüz mücadeleden ödün vermemekte kararlıyız. Uyarılarımızın istisnasız her koşulda geçerli olduğunu unutmayın. Süreci birlikte, sağduyu içinde, başarıyla tamamlayacağız. Bu inançtan taviz vermeyelim. Mücadelemizin sonucuna odaklanalım.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD’de sadece New York Eyaleti’nde 783 yeni ölüm bildirildi. New York ölü sayısı 8.627'ye yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD’de ki ölü sayısı italya’yi da geçerek virüsten en çok ölüm veren ülke oldu .
İstanbul’da pazartesi gününden itibaren toplu taşıma araçlarında maske kullanılması zorunlu hale getirildi
Yer İmleri