Sayfa 782/1003 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Neyse boşv erin şu çağdışı zihniyetin trolleri. Onlar ikdidarın her işinde hikmet ararlar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazarken bile kendine birilerinden destek arıyorsun. kalabaliga sesleniyorsun.

Trol nedir bilmem o kelimelere uzağız biz, sosyal medyada cirit atanlar bilir. Yeni yetmeler kullanıyor genelde!!!

Ne oldu birilerinin cevap vermesi zorunuzami gitti, burasi birilerinin atip tutacagi her aklina geleni yazacağı bir alanmi? Farkli gorusler olamazmi?

Tahammulunuz yok tahamullunuz!!!

Hani cok cagdassinizya..

Sokağa çıkma gecesi fırında rafları goturuyormussun mesajinda gördüm, ne güzel çağdaşlık size evde ekmek yapmayi unutturmus, arti katmadegerler katmış.

Dogrulari yazdık biz iktidarin her işinde hikmet aramiyoruz, görüyoruz yasiyoruz. Yapilan iyi islerinde kotu islerinde farkındayız at gözlüğü ile bakmıyoruz dünyaya..

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen nerede yaşıyorsun?Millet maskeler elimizde kaldı diye ağlıyor.Eczane sana verseydi senin ki gelince yerine koyardı hiçmi tanıdık eczane yok.Burada çok taraflı yazılar yazıyorsun hoş değil.Ayrıca olaylar ayyuka çıkmış satış yasağı gelene kadar eve bir 50 lik paket mi koyamadın?

Ayrıca dün akşam eleştirileri de çok yanlış.bence gece 01:00 da gelmeliydi yasak.Bakan düşünemedi saat 20:00 marketlerin kapalı olması lazım.Bu zamana kadar evlerine un+makarna mı alamamışlar.Hadi onu da geçtim gerçek ihtiyacı olana bir telefonda geliyor zaten.

Ben en son yılbaşı haftasında bir AVM gördüm.2 kez ocak ayında eminönüne istemeyerek mecbur olduğum için gittim.Maksimum dikkat ederek minimum temasla işimi hallettim geldim.Herkeste biraz kendinden sorumlu bazı durumlarda.Bu konularda bari başkalarını eleştirmeyin.
    Haklısın arkadaşım, doğru diyorsun. Bizimkisi boşa ve taraflı, kendine hakim olamadan yazılmış hezeyan ve saçmalıklar.
    Bu ülke halkının %80-85'i zaten layıkıyla hem yaşıyor hemde yönetiliyor. Onların bu mutlu yaşamlarını aynı şekilde devamı için bende dua edicem artık.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yedi bizi sey.

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Biliyoruz 666,konuyu mecrasına çekelim dedik.Yoksa Tapınak sovalyelerinin ibadet şekline falan gidiyordu konu.
    Hay cok yasa sen de. O Jediler acayip. Tandigim vardi bulusmalarina giderdi isin kiliciyla. Dunyanin civisi cikti maalesef.

5. nasıl ötekileştirildiniz merak ettim doğrusu
    kızlarımızın baş örtüsü takıyor diye okula alınmadığını
    öğretmen, doktor, hakim, savcı,vs vs olamadığını
    tüm kamusal alanda yok sayılmanın ne olduğunu bilirmisiniz?
    üni kazanıp okuyamasınlar diye kat sayı adaletsizliğinden haberiniz var mı?
    (ilgili satırları tamamlayayım)

Evet olay bu. Olmasi gereken de bu.

şu siyahlandırdığım cümlenizi

seçim meydanlarında oy isterken adam gibi takiyye yapmadan söylesin o oy vereceğiniz siyasiler
    sandıkta görüşelim ne dersiniz?
    Son düzenleme : kitapci34; 12-04-2020 saat: 12:43.

6. .............Bugün, 12:28 kitapci34, Seans Salonu forumundaki HALK Cafe - II başlığına yazdı.
    Sondan başlayayım orası saray değil külliye kapıları vatandaşa açık fetö ağzıyla konuşmaktır ...........

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Hiç merak etme Dostum elbette sandıkta görüşeceğiz. ama bu sefer 2.5 milyon geçersiz damgasız oyu geçerli saydırılmasına izin vermiyeceğiz.atı aldık üsküdarı geçtik dedirtmeyeceiz. öyle bir şok yaşayacaksınızki karpuz olayına döneceksiniz. bekleyin o seçim gününü..

Bebişim azıcık oynaktır, orası saray değil külliye halka açıktır demiş, sonra silmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 782/1003 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •