Sayfa 851/996 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse sağlık işi ile dalga geçilemeyeceğini,pandeminin kuralları olduğunu,o kurallara mecburen uyulacağını herkes öğreniyor işte.Bu arada biraz fazla tahribat görüyoruz o ayrı.Neticede istanbulda sıkı karantina şart ve neticede olacak zaten ,uzatma çabaları manasız.Ne kadar erken yola çıkılırsa o kadar başarı şansı artar.
    Sn hkm yoğun bakım hasta sayısının bu kadar az olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz. Aslında umut vermiyor mu. 50 bin vakada sadece 1600 kişi yoğun bakımda yaklaşık 1000 vefat, 2500 iyileşen hasta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. 6.85 e mi değdi açılışta, ben kaçırdım heralde

3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    soylunun kafasına göre hareket etmesi imkansız, zaten daha önceki kendı acıklamasında reisin bilgisi dahilinde oldugunu söylemıstı.
    zaten hic bir bakan reisden habersiz nefes bile alamaz diye düşünüyorum
    Evet ilk açıklamasında malum şahısın bilgisi dahilinde sokağa çıkma yasağı ilan ettik demişti...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. ..............................
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Yapmayın! hiç değilse kendinizi düşünün
    kutlamanızı evinizde yapın
    illa kutlayacam diyorsanız erteleyin!

Dolar/TL ilk işlemler 6.7375

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sn hkm yoğun bakım hasta sayısının bu kadar az olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz. Aslında umut vermiyor mu. 50 bin vakada sadece 1600 kişi yoğun bakımda yaklaşık 1000 vefat, 2500 iyileşen hasta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn egeli elbette sevindirici,ama vakaların yaş dağılımını vermiyorlar,yoğun bakıma gitme oranı yaş ortalaması ile çok bağlantılı.Lütfen bizim genel olarak dünya ortalaması üstünde aşırı doğru şeyler yaptığımız ve aşırı başarılı sonuçlar alacağımız düşüncesine kapılmayın.Yaklaşık olarak dünyada diğer ülkelerde ne olduysa bizde de olacak,biz sadece 20 gün kadar gecikmeli takip ediyoruz avrupaya nazaran.İstanbulda işler maalesef tatsızlaşacak zannındayım,böyle giderse tabi.

Sayfa 851/996 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •