Alıntı Originally Posted by wshark Yazıyı Oku
alis fiyati ve zarari minimize etmek icin super bilgiler. Ancak daha oncede soyledigim gibi satis fiyatida bir okdr onemli. Takip edilen hisselerde alis fiyatini ve riski kontrol etmek nispeten daha kolay. En azindan benim icin. Cunku sadece derinligi olan ve belirli sayida hisse senedini takip edip, herzaman hissede olma kriterimde yok

satis kriterlirinizi burda paylasmiyorsunuz. Bu bilgilerinize nerden nasil ne sekilde ulasmamiz mumkun?

Tesekkurler
daha önceden belirttiğim üzere al/sat noktaları ile ilgili belirlediğim enstrümanlarda uyguladığım algoritma ile işlem yapan farklı stratejilerim var...bunlar bana özel ve birçok defa anlattığım gibi benim görüşüme, yaklaşımıma ve risk iştahıma uygun kısaca bana özel stratejiler...

Sistemleri paylaşmak/satmak gibi bir düşüncem yok ve dediğim gibi satılan sistemlerin çok faydalı olmadığına inanan birisiyim...nedeni iyi sistemler zaten para kazandırır bunları kimse paylaşmaz/satmaz... Eğer iyi sistemler birçok kişi tarafından kullanılırsa zaten bir süre sonra işe yaramaz hale gelirler...net

benim forumdaki amacım; naçizane uyguladığım yöntemleri (stratejiler değil) ana hatlarıyla ve grafiklerle örnekler vererek insanları sistematik yaklaşımla tanıştırmak ve belki bakış açılarını bir nebze olsa değiştirerek kendilerine göre bir sistem geliştirmelerini sağlamak...tşk.