Sayfa 762/1002 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Havacilik ile ilgli bir olumlu tesvik vs mi varda bunlar cikmis. Pgsusu zaten makastan dolayi bir turlu dusuremiyoruz. 5 lira fark nedir ya
    Bildiğim tek olumlu haber bilet satışının başlamış olması. Pegasus özelinde şu anda sabiha gökçenin pist tamiri yapılıyormuş. Kasım 2020 iki pist ile çalışacakmış.

Üzerinde çalıştığımız senaryo ile virüsün yayılma hızı ve etkisinin Nisan sonu veya en geç Mayıs başı azalmasıyla beraber; Mayıs’ın ikinci yarısında, özellikle Ramazan Bayramı ile iç hat trafiğinin canlanacağını düşünüyoruz. Dış hat trafiğinin başlama tarihini Temmuz ortası olarak öngörüyoruz.

http://m.airporthaber.com/sabiha-gok...un-olacak.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Dün Habertürk'te airport diye bir programda koltuklu uçaklarda da kargo taşımacılığı yapılabiliyor demişti programa katılan şahıs.Mesela 60 ton kargo taşıyabilecek bir uçak bu sayade 40 ton falan taşıyormuş ama bunu pgsus veya thy yapıyor mu ya da izin verilir mi bilmiyorum...
    Benim bildiğim taşımacılık lisansı gerekiyor demişti güntay şimsek var mı bunların lisansı bilemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Hala düşüş bekleyen arkadaşlar.... 1 aydır söylüyorum burada... V çıkış yapacağız diye... 82 den geldik 97000 lere.. Hala düşecek, çıkması imkansız diye diye güzelim çıkışı heba ediyorsunuz...
    2009 daki çıkışta da dow düşerken bizimki kopup gitmişti yukarı... Dow da zaten düşüş bitti. Bizimkisi 82 de belli etti zaten kendini... Zirve 125 ise, bu çıkış çok rahat 160-170 lere gider..
    Ama ilk önce 125 de biraz soluklanır. Ondan sonra tabii ki.
    Şuan 97 de olsakda, önümüzdeki günlerde imf haberi vs gelirse, buralardan 125 nin görülmesi en fazla 2-3 gün sürer... Dikkat edin çöküşçü arkadaşlar

4.  Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Yükselmek için mantıksız bi sebep arıyorum onuda bulamıyorumm...
    yabancının olmaması olabilir mi ?

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Hala düşüş bekleyen arkadaşlar.... 1 aydır söylüyorum burada... V çıkış yapacağız diye... 82 den geldik 97000 lere.. Hala düşecek, çıkması imkansız diye diye güzelim çıkışı heba ediyorsunuz...
    2009 daki çıkışta da dow düşerken bizimki kopup gitmişti yukarı... Dow da zaten düşüş bitti. Bizimkisi 82 de belli etti zaten kendini... Zirve 125 ise, bu çıkış çok rahat 160-170 lere gider..
    Şuan 97 de olsakda, önümüzdeki günlerde imf haberi vs gelirse, buralardan 125 nin görülmesi en fazla 2-3 gün sürer... Dikkat edin çöküşçü arkadaşlar
    Eger V cikisi olmazsa ozur dileyecek misin. Cunki cok emin yaziyorsun. Ozellikle viop icin bu tehlikeli bir sey

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Havacilik ile ilgli bir olumlu tesvik vs mi varda bunlar cikmis. Pgsusu zaten makastan dolayi bir turlu dusuremiyoruz. 5 lira fark nedir ya
    Abey uçmayan uçakların giderini

Sanırım sizden karşılıyor bunlar
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,219
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Hala düşüş bekleyen arkadaşlar.... 1 aydır söylüyorum burada... V çıkış yapacağız diye... 82 den geldik 97000 lere.. Hala düşecek, çıkması imkansız diye diye güzelim çıkışı heba ediyorsunuz...
    V de değiliz..
    VL, nin dibinden geliyoruz..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abey uçmayan uçakların giderini

Sanırım sizden karşılıyor bunlar
    Alacakliyiz ve eninde sonunda aliriz hemde fazlasiyla

O degilde ben bu kurbanda gelmeyi plabliyordum bu gidisle gelemeyecegiz. Avrupali liderler eylulden once zor diyor sinirlari acmak

Sayfa 762/1002 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •