Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    dolar olmuş 6,78, deli gibi artıyor ama burada yapay kamaşullah videoları

rekor'a 40 kuruş var.
    Dostum konu bütünlüğünü bozma lütfen.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Sahibinden.com. da beğendiğim bir arsa için sahibini aradım. O bölgede metrekare 100 tl. sen neden 150 tl. istiyorsun. dediğimde '' Kardeşim, dolar 8 lira olacakmış, o zaman arsa kaç olur '' dedi. Yani doğmamış çocuğa bez biçilmiş. Adamlar her şeyi önceden fiyatlıyor. Vatandaş BIST olmuş.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    sahibinden.com. Da beğendiğim bir arsa için sahibini aradım. O bölgede metrekare 100 tl. Sen neden 150 tl. Istiyorsun. Dediğimde '' kardeşim, dolar 8 lira olacakmış, o zaman arsa kaç olur '' dedi. Yani doğmamış çocuğa bez biçilmiş. Adamlar her şeyi önceden fiyatlıyor. Vatandaş bıst olmuş.
    adamın kafa çalışmıyor, alacak kişinin alacağı varsada bunu duyduktan 100 tl'ye de almaz!!!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sahibinden.com. da beğendiğim bir arsa için sahibini aradım. O bölgede metrekare 100 tl. sen neden 150 tl. istiyorsun. dediğimde '' Kardeşim, dolar 8 lira olacakmış, o zaman arsa kaç olur '' dedi. Yani doğmamış çocuğa bez biçilmiş. Adamlar her şeyi önceden fiyatlıyor. Vatandaş BIST olmuş.
    Sn ressam,

Hangi bölgedeki arsaların fiyatı usdtry için öncü gösterge olmuş?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn ressam,

Hangi bölgedeki arsaların fiyatı usdtry için öncü gösterge olmuş?
    KAHRAMANKAZAN diye bir ilçede. 2 kez gezmeye görmeye gittim. Aşırı bir sirkülasyon gördüm. ben bu tip hareketleri takip ederek alıp sattığımdan özel ilgilendim.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    KAHRAMANKAZAN diye bir ilçede. 2 kez gezmeye görmeye gittim. Aşırı bir sirkülasyon gördüm. ben bu tip hareketleri takip ederek alıp sattığımdan özel ilgilendim.
    O bölgedeki hareketliliğin en büyük nedeni TUSAŞ ve Havacılık ihtisas bölgesi. Sürekli yatırım var. Bölgede sayamadığım kadar iş makinesi çalışıyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •