Sayfa 874/996 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Luppolarımız gelmiş stoklara!

Ulan o dangalak yüzünden, bir tanede ben aldım!
    Son düzenleme : reha kaya; 13-04-2020 saat: 21:16.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    32 milyona mesaj gitti dendi.

Hadi bir kişi iki kişi için maske istedi diyelim, 16 milyon başvuru demektir bu.

Edevlet şifresi olan 16 milyon kişi var mı bu ülkede acaba. ?
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bana da gelmedi. Daha ilk açıkladıkları saatlerde önce e-ptt sonra e-devlet sitelerinden doldurmuştum halbuki. Önce akepe üyelerine filan mı dağıtıyorlar nedir?
    Yazmayayım, bir de ben başlarını ağrıtmayayım diyorum amaaa... Göz göre göre de harcanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım, ben açıklandığı an ptt, e-devlet müracaatlarımı yaptım. Evimde maskemi bekliyorum. Evet bir an, ben de acaba önce partililerine mi dağıtıyorlar diye düşündüm. Sonra sizin böyle bir ayırıma izin vermeyeceğinize inanarak olsa olsa öncelik çalışanlaradır diye kendimi teselli ettim.

Lakin bu 32 milyon işi kafama yatmadı. Çocukları ve 65 yaş üstünü saymazsak zaten geriye ne kalıyor. Ben kaçak yaşayan biri de değilim. Nüfusa, e-devlete, belediyeye vb. hatta otobüs firmalarına bile kayıtlıyım. mahallenin sucusundan, fotokopicisine kadar kimlik fotokopimi aldıkları halde maske gelmedi.

Ben sebebini buldum. bağış kampanyasına katılmayanlara maske de yok demek ki. Ama , bu formül ( TC. ler ve telefonlar kampanya ile eşleştirilirse kişinin makbullük seviyesi çıkar ) yanlış. ben belediye ye ayni yardım yaptığımdan , belediye kayıtlarına girmişimdir. Yine yanlış yapmışım. Vermiyorsa devlet, evde maske imalatına başlarım. Bu kadar işlerinin arasında ressamın maskesini de düşünecek değiller ya .

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    32 milyona mesaj gitti dendi.

Hadi bir kişi iki kişi için maske istedi diyelim, 16 milyon başvuru demektir bu.

Edevlet şifresi olan 16 milyon kişi var mı bu ülkede acaba. ?
    Yok mantığınız yanlış sadece başvurana gidiyordur SMS, ben babamin hattını kullaniyorum, hanımda bana kayıtlı olanı kullanıyor, yani eşimin adına telefon yok.

Bu mantıkla, 64 milyon kişiye maske gitmesi lâzım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok mantığınız yanlış sadece başvurana gidiyordur SMS, ben babamin hattını kullaniyorum, hanımda bana kayıtlı olanı kullanıyor, yani eşimin adına telefon yok.

Bu mantıkla, 64 milyon kişiye maske gitmesi lâzım.
    Bir başvuru ile hane halkından birinin daha TCKN'nı verebiliyorsunuz.

O sebeple iki kişi dedim.

Sanırım bunu da, iki kişilik maskeyi bir kişiye vererek, ezcaneye giden sayısını da azaltmak istiyor olabilirler.

Tabi ki, şifre midir nedir o gelirse.

Bu arada, bu maske işlemi çinde (salgının ilk günlerinde), bir app üzerinden yürütülüyormuş ve başvurunuzu takiben 3-4 saat içinde ikametinize en yakın eczanenin adresiyle birlikte QR kodunuz geliyormuş.

Ücretli ama, bizim gibi ücretsiz mücretsiz vermemişler.

10 maske 1 yuan.

Sahi 1 çin yuanı kaç TL ediyor.

6. Değerli üyeler,bu akşam içinde bir sıkıntı,bir karabasan hisseden yalnız ben miyim?özellikle akşam haberlerini izledikten sonra..

Bütün işleri yalan, dolan, dümen, düzen, Turkiye'de 50-65 yaş arası 32 milyon kişimi var!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Luppalarımız gelmiş stoklara!

Ulan o dangalak yüzünden, bir tanede ben aldım!
    gece sokaklara luppo ambalajı attılar mı malboranın efsane reklamı gıbı olur

Sayfa 874/996 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •