Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hepsini alacak kadar parası olan biri var iş yapıyor bence.
    Elimde kalırsa sorun yok diyebilmesi lazım.

Ufak hisselerde yapıyorlar. Gerçi QNB ve Denizbank'da yaptılar am haka açık kısmı düşük.

Zamanında Çukurova Elektirik vardı, güzel oynardı.

Ben alıp satmam, çünkü aşırı desteklenen bir sektör başka iktidar gelir destekleri kaldırdıkları anda yaşayamazlar.
    Otobüse yakıt ÖTV li ama uçak akaryakıtında yok, oysa otobüs yerli üretiliyor, alt kademeye istihdamı var, o kadar duble yol köprü yapıldı vs.

Öte yandan PGSUS'u mesela Çin'li bir firma alabilir, o şekilde imtiyazları para edebilir.
    Bir hisse yukselebilir bunda sorun yok ama bu hisse niye yarin kiyamet kopacak gibi gidiyor onu anlamadim. Bu tarz hareketler genelde bir zirveyi gecince olur. Mesela Gubrf Smart vs guzel ornekler ama bu hisse tepeden yuzde 75 dusmus ve bu dususlerde sert olmus. Neden bunun tahtacisi silkeleme hic yapmiyor onu anlamadim.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bir hisse yukselebilir bunda sorun yok ama bu hisse niye yarin kiyamet kopacak gibi gidiyor onu anlamadim. Bu tarz hareketler genelde bir zirveyi gecince olur. Mesela Gubrf Smart vs guzel ornekler ama bu hisse tepeden yuzde 75 dusmus ve bu dususlerde sert olmus. Neden bunun tahtacisi silkeleme hic yapmiyor onu anlamadim.
    Borsa işi hile (trick) işi.

Maverick diye film vardı galiba. Bu poker nasıl oynanıyor diye sordu, sonra kumarbazları üttü diye hatırlıyorum. Çok kumar filmi var.

İlginç olmasa zaten millet hırsa kapılmaz, sanki yenebilirim diye bir his oluyor sonra hepsini kaybetme durumu oluyor.

En kötü adamda 6 patlar vardır. Eskiden borsacı ayağından vuruldu haberleri olurdu, şimdi Allah'dan o şekilde haber yok.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    ya güzel kardeşim, senin bu kadar hırs yapmanın nedeni ne ben de onu anlamadım.
    milyon tane hisse var gıdada teknolojide..
    nedir bu pgsus takıntısı?
    hakkaten üzülüyorum kaybetmene. güzel insansın sonuçta. yapma böyle..
    ''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    birde uzaylılarla savaşa girdik mi tamamdır.
    Tam vaktidir. Ciksin o ibislerde ortaya artik

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsa işi hile (trick) işi.

Maverick diye film vardı galiba. Bu poker nasıl oynanıyor diye sordu, sonra kumarbazları üttü diye hatırlıyorum. Çok kumar filmi var.

İlginç olmasa zaten millet hırsa kapılmaz, sanki yenebilirim diye bir his oluyor sonra hepsini kaybetme durumu oluyor.
    Bir maça ası sahnesi vardı onun.
    tek kart kapalıdır.
    kağada hiç bakmamıştır.
    açılan dört kağat maçadır.
    elini uzatır kenarını kaldırır
    görürgörmez kafa düşer,
    adam tam parsayı toplucakken,
    kartı açar
    maça ası.

https://www.youtube.com/watch?v=vDflQrl7ffU
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Birisi borsa nasıl oynanır diye site kurmuş.

https://borsanasiloynanir.co/turk-bo...k-tavsiyeleri/

Türk Borsa Duayeni Sadık Eratik'in Başarmanızı Sağlayacak 13 Efsane Tavsiyesi
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Pegasusta mal toplu bence. Piyasadaki malin %95 ini ele gecirmiş olabilirler

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Abi operasyon kagidi olmus artik pgsus. İci disina cikmis tahtanin. Yatirim neyim olmaz o kagida. Operasyonu ceken ekibin isi tamamen bitince dibe vurur yillarca surunur orada. Ne konusulacak, ne tartisilacak bir tarafi yok o hissenin.

Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •