Eskiden oynardim ama ben bir portfoy yatirimcisi degilim. Alayim da bekleyeyim olmuyor. Yapamadim bugune kadar
Bu soyledigin hisseleri bilmiyorum. Ciddi soyluyorum ben xu30 disina hic bakmiyorum. Ne artanlar ne azalanlar ne bist100 vs.
Hatta xu30 a bile bakmiyorum. Takip ettigim hisse 10 u gecmez. Onlarda sunlardir
GARAN THYAO HALKB VAKBN PGSUS EREGL KRDMD SISE
Arada bir Tuprs ve Petkm e bakiyorum.
Bu kadar
King yani namı diyar rıfkı değilse Maça gızı var. Ya hep, ya hiçle oynanır.
Santazu diye bir oyun vardı onu unuttum. Sölediğin kadar alıyon ne az ne fazla,
koz maça da benzer bir mantık, fazlalık yan olarak yazılıyor.
Dost kazığı, koltuğunun altına kağıt itekleme oyunu.
birde papaz kaçtı vardı. bronsandan beri onu hafızada sildim.
Biriç ise koz oyunudur.
Lakin ortağınla sohbet edersin belirli bir formatta.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Adamlar küçük hisselerde şirket aracılığı ile arada tüm sahipleri tarıyor, sonra trade eden ve etmeyen ayıklıyor, patron ile anlaşıp fezaya çıkarıyorlar, sonra yükselenler listelerinde başta görününce yeni alıcılar geliyor ve satışa geçiyorlar, çok düştü tepki olur diye alanlar oluyor (ben de arada giriyorum) vs ama sonra hiç kimseyi takmadan veriyorlar, sonra mecburi yatırımcılar bir daha operasyon olur diye yıllarca bekliyor. SPK zaten brüt takas getirdi operasyoncuların işini kolaylaştırdı, satarken yalnız kendileri satıyor genelde yancı olmuyor.
Bankalar itibar şirketi olduğu için işlemler usturuplu oluyor. BIST10 genelde güvenilir şirketler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dur ellesme peder beyin hosuna gitti kisa zamanda iyi kar gelince. İyi de sardi butun gun ekran basindaymis. Tabi anlamaz yanan sonen oklara bakiyor egleniyor. Anama da sarmiyormus hic kadin dua ediyor oglum iyiki gosterdin su isi sesi solugu cikmiyor diyor.
Kendi kendine al sata baslamadikca sikinti yok.
Aslen şu günahların tam ne olduğunu bilmeden insanlar kaçınıyor, hocalar da okudukları ile bilgi veriyor. Deneyime dayalı olarak anlatılsa millet anlar.
Bu kumar aslında heyecanlı bir şey ama sonunda kaybediyorsun ve her türlü işden alıkoyuyor. Atıyorum kumardan karun kadar zengin oldun, millet takdir etmez kumarda kazandı der, yani itibarlı bir şey değil. Öte yandan kumarbazlar kazandıkları zaman çok bonkör oluyorlar o sıralarda yanlarında olursan nemalanma ihtimali olur, yok kaybettiği bir zaman yanındaysan senden borç ister vermezsen bir dert versen bir dert, bir gün senden de paranı alır, hiç kumar oynamadığın halde paran kumarda gider.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
alenichev ne dedik sana..!
verme demedik mi, dur daha bunlar iyi günlerin..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri