Sayfa 364/639 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Kendimi parasını güvendiği birine emanet eden ama o emanetçinin o parayla kaçtığını bu olayı mahkemeye vermiş biri gibi hissediyorum. Sürekli duruşma ileri tarihe erteleniyor ve nihai karar sanki genel kurulda alınacak kararlar gibi ...

Allah herkesin kalbindekine göre versin para kazanacağım diye burada yalan söyleyen kasıtlı yönlendirme yapan kim varsa her nefesimizin hesabı verilecekken tutup burada ikili oynayan varsa bilsinki ahirette bunun vebali çok büyük...

2. nasıl son durum var mı bişey...

3.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    nasıl son durum var mı bişey...
    hayrına 36 dan satışa yazdıklarımı alıver...

4. Arkadaş son durum son durum nasıl olursa olsun ne fark eder, kendimizi strese soktuğumuzla kalıyoruz.
    Bunları boşverin, şurayı kırathane gibi kullanmaktan vazgeçelim. Biz konuştukça, elimizde ki lot sayısına kadar söyledikçe bu iş olmaz. Burda salak olmayan bir spek var, o veya birileride takip ediyor okuyordur. Siz sabrınızı sağlam tutun, umudunuzu kaybetmeyin bence yeterli. Zamanı gelince çıkacaksa çıkar, batacaksa batar. Bu kadar çok konuşuyoruz da noluyor içi rahatlayan var mı her güzel haber de bile eksi yaparken? Yokk.. Ee o zaman gerekte yok. Sabırla beklemeye devam..

Yatırım Tavsiyesi Değildir!
    Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hayrına 36 dan satışa yazdıklarımı alıver...
    32-33 getrır bu sereflı sıpek dıye korkuyorum..33-34 belkı alırım bıraz daha..

6. muğlalaı sen elındekılerı bosaltıyonmu ne kadar kaldı kı* zarar ne kadar ınsallah baska hıssede çıkarsın

7. Bir hafta yazmadım,sadece izlemek istedim.Uzaktan bakmanın faydası oluyor...

İç yönerge 17 Mayıs'ta Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.9328 sayılı gazetenin 608. sayfasında 9.maddede 2,5mn TL'ye kadar işlemlere yer verilmiş.Orada bildiğimiz firmalar var: Marmara Birlik, Trakya Yağlı Tohumlar, Yayla Agro, Philips Lighting, Ludwig, Detay Kahve, Deutssche Extrakt.

Batacak firma iç yönerge yayınlamaz,genel kurula katılım konusuna azami gayret gösterelim.
    Nûn

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Bir hafta yazmadım,sadece izlemek istedim.Uzaktan bakmanın faydası oluyor...

İç yönerge 17 Mayıs'ta Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.9328 sayılı gazetenin 608. sayfasında 9.maddede 2,5mn TL'ye kadar işlemlere yer verilmiş.Orada bildiğimiz firmalar var: Marmara Birlik, Trakya Yağlı Tohumlar, Yayla Agro, Philips Lighting, Ludwig, Detay Kahve, Deutssche Extrakt.

Batacak firma iç yönerge yayınlamaz,genel kurula katılım konusuna azami gayret gösterelim.
    size noter onaylı vekaletname verelim katılımı arttıralım ..
    öncü olun sesimiz gür çıksın diye açık çağrıda daha önce bulundum kabul ederseniz hala gerçerli bu teklifim ama artık başta siz olmak ğzere herkes elini taşın altına koymalı..
    var mısınız..
    sözüm söz....

Sayfa 364/639 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •