Sayfa 897/1002 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kagıt üstünde.. endeks sürekli yükseleceğine göre (beklentin) kapatmaman lazım bu iki long pozu.. kapatırsan kendine ihanet etmiş olursun..
    Neyse işim var senin gibi zihniyetlerin bu yükselişi hazmetmesi uzun sürer gazın var senin biraz daha şiş 100 bini geçilinceye kadar sana bu kadar cevap yeter.

Doco tabana gidecek gibi. Yatirim danismanim ile konustum o da anlam veremiyor, bloomberge adam katildi o da cok sacma bir yukselis demeye getirdi.

Nasil bir seye bulastik amk. 7. Gun shortluyoruz yine tavan oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    yalan konuşma
    yalan konuşmak kötü bişe
    önce bunu öğren
    Yalan söyleyene bütün sevdiklerini görmek yarına nasip olmasın inşallah

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Neyse işim var senin gibi zihniyetlerin bu yükselişi hazmetmesi uzun sürer gazın var senin biraz daha şiş 100 bini geçilinceye kadar sana bu kadar cevap yeter.
    2 kontratına sahip çık.. sakın kapatma.. her gün ralli ralli diye sayıklamaya devam et..

burada herkes temkinli..işin doğası bu.. ama sen iki kontratla küçük dağları yarattım modundasın..

foyan ortaya çıktı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    7 bin lira karım var.. Karnın açsa doyurayım
    Elimdeki shortları stopladım dün aldıklarımla bugün verdiklerimi mahsuplaşınca halen daha 4 bin gayme sizinkileri ütmüş görünüyorum sercan. ama bende genel olarak sizinkilerin tarafındayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Kuş uçmaz mürit uçurur.
    kim uçurdu
    uçana değil uçurana bakmak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bunda anlamayacak bir şey yok... marjlar düştğ, taban/tavan düştü.... düzenek kuruldu... burdaki herkes cacık yapacaz diyene tuz ve salatayla koşuyor...)

Sayfa 897/1002 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •