Ek 24742
İnsanları kendi hafızanız gibi balık hafızalı sanmayın .
O gün dipte öyle bugün zirvede böyle hep aynı taktik hiç değişmiyorsun
Ben yemiyorum kim yerse yesin .
Geçen sene psikiyatride tedavi oluyorum diyordum bence ara verme devam et ona
Ek 24742
İnsanları kendi hafızanız gibi balık hafızalı sanmayın .
O gün dipte öyle bugün zirvede böyle hep aynı taktik hiç değişmiyorsun
Ben yemiyorum kim yerse yesin .
Geçen sene psikiyatride tedavi oluyorum diyordum bence ara verme devam et ona
belki yarın bist100 99.400 üstü olup benim 117.300 10/10 cortumu stoplatacak. fakat vobda 121.000 ve dowda 25.200 civarı benim tekrar cort olacağım seviyeler. yukarıdaki grafiğin düzeltme dalgasındaki ilk yükseliş tamamlanmış olacak. eğer düzeltme öyle seyredecek ise de ekim kasıma kadar da görüp göreceği en yüksek seviye olacak(tabi double three=WXY düzeltmeye evrilmezse). şu aşamada cort arama sebebim...iyi tradeler...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Uyduruk işde bile kaç kişi çalışıyor.
>>>>>>>>
https://www.haberler.com/ankara-da-u...698757-haberi/
ANKARA'da, üçkağıt tezgahıyla vatandaşları dolandıran çete polisin 'joker' operasyonu ile çökertildi. Operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 kişiye ise ev hapsi verildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentin farklı yerlerinde üçkağıt tezgahıyla vatandaşları dolandıran çeteyi takibe aldı. Soruşturmayı derinleştiren polis, 5'er kişiden 2 gruba ayrılan şüphelilerin aralarındaki görev dağılımını tespit etti.
Grupların, vatandaşı oyuna yönlendiren iknacı, polisi gözetleyen gözcü, kazanıyormuş gibi gösterilen oyuncu, kağıtları dizen üçkağıtçı ve mağduru, Polise gitme, bunlar zaten mafya. Boş yere başını belaya sokarsın gibi sözlerle uzaklaştıran uğurlayıcıdan oluştuğu tespit edildi. 10 şüpheli, polisin 2 aylık takibi sonucu düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden 9'u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi de ev hapsine alındı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Viopta tepeden şort yapmayı herkes ister fakat teknik açıdan en tepeyi bulmak bizim işimiz olmaması gerekir..Belli bir seviyeye gelip dönüp daha sonra ortalamaların altında kapanışlar gerekir..sonra istediğin kadar kırbaçla..geçen rallide tepeyi bulacağım diye insanlar şort açtılar sonra hesaplar patladı patlatmayan stresten kafayı yedi..124500 lere kadar da ulaşamadılar..119 binlere gelince 124.500 tepe olduğu ortaya çıktı..119 binden aç istediğin kadar şort.. tepeyi gördü ortalamalarında altında..Neden açmıyoruz şimdi tam sırası çünkü en tepeden vurmadık buralar pahalı geldi..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
İlk kısa vadeli satışın geleceği yer 106.000 ler. Oradan pozisyonu boşaltır ve kısa vadeli kısaya geçerim... Onuda saatlikler al verince kapatır ve uzuna geçerim...
Dirençler patır patır geçilirken, 106 bine gelmek uzun sürmez
Yer İmleri