Sayfa 914/1002 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Doco tabana gidecek gibi. Yatirim danismanim ile konustum o da anlam veremiyor, bloomberge adam katildi o da cok sacma bir yukselis demeye getirdi.

Nasil bir seye bulastik amk. 7. Gun shortluyoruz yine tavan oluyor.
    O yatırım danışmanı dediğiniz kişiler sadece sizden daha fazla işlem, daha fazla komisyon koparmaya çalışan 25-30 yaşında kişiler. O danışmanların dediklerini yapsaydım sermayeyi çoktan sıfırlamıştım ve sermayenin iyi bir kısmıda komisyona gitmişti.

2. Dostum... Göz göre göre batıyorsun... Pegasus dediğimiz kağıt 85 lerden satış yemeye başladı ve ve vatandaş aldıkça 60 lara indi... Tam bu sırada corona davası çıkınca adam taban taban gitmeye başladı... Eminim ki ky ların çoğu 60-40 arasında alım yaptı... Oradan da fırsat bu fırsat diyerek 23 lere kadar bastılar ve bu alanların hesapları patlattılar ve son olarak da daha aşağıya inecek diye korkan ky 23 ve 40 arasında ters pozisyon aldı, yani kısa ya geçti... O nedenle kağıt tavan tavan gidiyor...

Son olarak thy ve pegasus içi boş hisseler değil kesinlikle... 85 lerden 23 e indi diye şirket batmış anlamına gelmiyor kesinlikle. İşin özü adamlar psikolojiden iyi anlıyor
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kynin bu kadar cok ve maliyetinin yuksek oldugu bir hissede nasil boyle yukseliyor onu zaten hic anlamoyorum, kimse de anlamiyor zaten.

Kusura bakmayin ama 20 gun once 23 lira olan son 7 gundur tavan ceken bir hisseyi shortlamayacan da neyi shortlayacan.

3. İşyatı patlatmışlar

4.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    İşyatı patlatmışlar
    Sn cokkisaci İş yatırım daha önce şort muydu. Pozisyon mu kapatmiş

5. Evet kardeş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    dolar altın borsa faiz (tahvil) 4 ü birden yükseliyor.

"Aslan, ceylan, sırtlan ve zebra yan yana koşuyorsa ormana yangın geliyor demektir." Afrika Atasözü
    ____________V_K____________

7.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Evet kardeş
    Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    “we don’t have a king,” cuomo said on nbc's "today. “we have a president. that was a big decision. we ran away from having a king, and george washington was president, not king washington. so the president doesn’t have total authority.”

Ny valisi Cuomo
    New york valisi üzerine düşeni eksiksiz yaptığı için trump’ı suçluyor haklı olarak. Kendini mükemmel bir insan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 914/1002 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •