Sayfa 915/1002 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Onu bilemiyorum .

İnstagram Facebook Twitter vs çoğu gerçek adıyla paylaşım yapıp fotoğraf paylaşmıyor mu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir insan bir şey istiyor ise mutlaka onu istemeyenler de vardır, yoksa isteme istememe olayı olmazdı. İnsanlar beni başkaları tanısın, beğensin veya dikkat çekeyim diyordur, demek başkaları da var beni kimse bilmesin istiyor olabilir. Çok sevdiğim bir kaç kişi var fotoğraflarını koymuyorlar, oysa arada sosyal medyadan takip etmek iyi olurdu.

Bir de ünlü olmak veya dikkat çekmek isteyenler için şablon ifadeler verilir, bunları yaz ertesi gün polis seninle ilgilenir diye, sonra parasızdım yalnızdım benimle ilgilenen olmayınca bu sözleri yazdım suç olduğunu bilmiyordum pişmanım dersin.

Bu arada adam Ankara ara beni bul dedi, adamı buldular.

https://www.youtube.com/watch?v=KbaZn6u1K1w
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Evde Hayat Yok Borsada Hayat Var

Biz düşmüyoruz diye Dow bile düşemiyor valla...

Demek ki bankalarda diğerleri gibi yükselse şimdi 106 bin olabilirmiş.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Rahmetli yasar Erdinç hacim rekoru trend bitimlerinde olur derdi. Ama borsa onun bildiği borsa değil artık. Bir bakmışsın koca dow %5 düşüyor ertesi gün %5 çıkıyor. Şuan işleyiş çok farklı. Robotlardan sonra Hacmin falan çok anlamı kalmadi
    Hacim rekoru sadece trend bitiminde değil, bir trendin bitip diğerinin başladığı zamanlarda da kırılır. Önemli olan hacimin nerede, ne zaman ve nasıl olduğudur...
    Yaşar erdinç çok kişiyi batırmıştı zamanında. Bence şu an ki ortama odaklan. Ona göre yönünü belirle. Olay bu kadar basit yani...

4. gün boyu algılar ile iyi oynanmış

106xxx longlar ile devam.... 112 altı stop....

algılarrrr......
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    İşyatı patlatmışlar
    Ak ve ykb sınırda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

herhangi bir aracı kurum bir sürü müşteriye sahip..endeks kontratlarındaki pozların gelişimini diğer başlıca kagıtlarla beraber değerlendirmek lazım.. aracı kurum dağılımına bakıldığında net poz nedir onu anlamaya çalışmak lazım ki bu da imkansıza yakın.. hatta çoğu zaman "market neutral " poz açarlar.. yani sen long veya short sanırsın ama adamlar aslında nette 0 bile olabilir.. örneğin endeks short pozları karşısında 5-6 hisseden long olsa ve poz büyüklüğünü ona göre ayarlasa nette sıfır bile olabilir gerçekten.. bu noktada pozu açanlar endeksin beta'sından değil endeksin (veya karşısındaki hisselerin) alpha'sından faydalanmayı amaç edinmiştir.. tipik hedge fund stratejileri..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    Bistte bankalar yükselmiyorsa yalancı bahar derim
    Uçmayan şirketler kapanan şirketler hergün tavan yapıyorsa
    Hergün para üstüne para koyan bankalar yerinde sayıyorsa
    3 vakte yakın patlar korona 1-2 ayla bitecek bir virüs değil
    ____________V_K____________

8. Dow 24 bini geçerse bizim vadeli 118 i geçer.... Kısadaki arkadaşlar dikkat edin...
    Para kaybetmek çok kötü bir şey... İstemem kimsenin kaybetmesini

Sayfa 915/1002 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •