Sayfa 918/996 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Vay be.

Lisedeyken THK beni bir yaz tatilinde paraşüt kursuna almıştı. Bir hafta yedirip, içirip, eğitip 3 kez paraşütle atlattırmıştı.

Hep vefa duyduğum için THK'na yer yer güzel bağışlar yaptım para kazandığım zamanlarda. Kestiğim bütün kurbanların derisini de (hiç aksatmadan) makbuz ile vermiştim.

Kim bilir belki benim de payım vardır şu satılan malda mülkte.
    Yok sizin paralar satılan uçaklardadır, yaşınız müsait hatırlarsınız eskiden mallarını THK veya Kızılaya bağışladı diye haberler çıkardı.

Mesela rahmetli Zeki Müren mirasını, Mehmetçik vafkina bırakmıştı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Beynamaz Ayhan başkanım özelden sormuş FİDYE ney deye, normaldir hiç alakası olmayınca!

Dinî bir terim olarak ise, oruç ibadetinin eda edilememesi sebebiyle veya hac ibadetinin edası sırasında işlenen birtakım kusurların giderilmesi için ödenen maddi bedeli ifade eder.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok sizin paralar satılan uçaklardadır, yaşınız müsait hatırlarsınız eskiden mallarını THK veya Kızılaya bağışladı diye haberler çıkardı.

Mesela rahmetli Zeki Müren mirasını, Mehmetçik vafkina bırakmıştı.
    Hatırlamaz olur muyum.

THK için deri toplama işinde bile bir kaç kez çalıştım gençliğimde.

Birazdan çıkacağım, aklınıza takılan bir soru varsa söyleyin merak içinde kalmayın, içi bomboş bilgi dağarcığımdan saçmalayayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    5 maskeniz olunca dediğim sistemi unutmayın arkadaşlar 5 maske salgın için yeter aslında.Bir evden imkan varsa sadece tek kişi çıkmalı o da sadece zaruri durumda.Market dediğin de haftada bir kezden fazla asla çıkılmamalı.Hele ki istanbuldaysanız.Çalışan işi için çıkmak zorunda kalanlara lafım yok, o elbette bizim hükümetin yanlışı .
    Abi sahte güven aşıladı maske işi, sokaklar kalabalık. Plazma, ilaç tedavisi derken insanlarda bir güven oluştu. Bu iyi değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Eğitim hayatım bittikten sonra Devletten bir kör kuruşluk menfaatim olmadı. ( Eğitimimi ilk okuldan liseye kadar devlet karşıladı sağ olsun var olsun. Üniversitedeki kredilerimi de tek seferde ödedim)

İş hayatım boyunca en üst kademeden gelir vergisi ve sosyal güvenlik primi ödedim. Sadece bir kez MTV (otomatik ödeme aksaklığı yüzünden) üç gün geciktirdim, faiziyle birlikte ödedim, onun haricinde vergimi, elektrik paramı, su paramı hiç geciktirmedim. Arabalarımın Fenni muayenelerini her sene en az 15 gün öncesinden yaptırdım. Dört bine yakın fidan diktim ülkenin muhtelif yerlerine. Çocuklarım okurken okullarına bilgisayar aldım, televizyon aldım, bahçelerine bank yaptırdım.

Şu son kampanya hariç, devletin düzenlediği her kampanyaya karınca kararınca destek verdim.

İlk kez devlet bana ücretsiz olarak 5 tane maske verecek diye sevinçle eczaneye gittim.

Elim boş döndüm. Üstüne üstlük arabanın sağ ön lastiği inik şekilde evin otoparkında. Yarın gezici lastik servisi çağıracağım.
    Dün paylaşılmıştı. Yunanlar gazete ile veriyor diye. İnanın böyle yapsalar yada 25 kuruştan satsa bakkallar konu kapanırdı. Hala tekli poşet yerine 50lik kutu ile dağıtıyoruz oda ayrı bir tartışma konusu

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Dün paylaşılmıştı. Yunanlar gazete ile veriyor diye. İnanın böyle yapsalar yada 25 kuruştan satsa bakkallar konu kapanırdı. Hala tekli poşet yerine 50lik kutu ile dağıtıyoruz oda ayrı bir tartışma konusu

50'lik kutumu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    50'lik kutumu?
    Elleşerek özenle veriliyor...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 918/996 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •