Sayfa 36/985 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop - XVII

1. bir yazımda corona ve sonrasında tüm medyanın ve hatta bazı hükümet başkanlarının(yandık bittik çok kötü durumlar daha da kötüleşecek tarzı) açıklamaları tam bir finansal sabotaj niteliğinde demiştim...sadece balon bu şiddette düşüşe neden olmazdı...bu furyanın sonunda büyük para zora girecek şirketleri almak için timsah gibi beklemekteler...medyayı anlarım reklam girdilerine bakar ona göre yaklaşımda bulunabilirler...fakat haddimi aşarak halkın ruh halini bilerek ve isteyerek çökertmeye çalışan liderler belli ki bu zümreye hizmet yarışındalar(bizim yetkikilerin çoğunluğunu kutlarım bu arada olması gerektiği gibi paniği azaltma çabasındalar)...corona için finansal sabotaj benzetmesini geçen ay kullanmıştım. hane halkı bir kore dizisi seyrederken gözüme ilişen bir sahneyi aktarayım belki bileniniz vardır ben yeni öğrendim. 2018 yapımı bir dizi kore de bir bakana bir aşıyı alması için baskı uygulanır ve reddeden bakana bir virüs saldırı planı yapılır hem de bakan bir topluluğa aynı günümüzdeki sahnelerde olduğu gibi el hijyeni anlatmakta iken. virüsün adı cors tur. sars ve mers sonrası corona mutasyona uğratılmıştır ve aşısı pazarlanmaya çalışılmaktadır. Virüs yeni haliyle çok bulaşıcıdır ve solunum yolunda çok hızlı tahribata neden olmaktadır….ölüm oranı çok yüksektir falan filan…şimdi daha da ilginci kore günümüzde corona ile mücadelede en başarılı ülke…gel de paranoyak düşüncelere kapılma…neyse biz voba dönelim…izleyelim…
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Almanya'da Kovid-19 önlemleri çerçevesinde büyük çaplı etkinlik düzenlemek 31 Ağustos'a kadar yasak olacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Bir lahmacun yapmisim of

Bence artik her yukselis satis firsatidir.

Pgsusdan bugun 12 lira aldim. Elimde su anda poz yok. Inanilmaz yuksek bir hacimle taban oldu hem de 2 kez. 56 66 arasinda mal teslimi yapildi. Yarin shortlamak icin firsat kollarim bu lanet olasini

Eregl var. Guzel gidiyordu ama biraz kirptilar kapanista. Sert dusen endekste arti kapatti.

114.350 den de long var.

Dow tekrar bir yukari deneme yapabilir. 112.5 benim en guclu destegim.

4. Dolar TL De 6.91 yanmak üzere
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Arkadaşlar burada bir site paylaşılmıştı

PTT avm DİE

Burada ben form doldurdum baya bi oldu maske gelmedi acaba size geldi mi ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Almanya'da Kovid-19 önlemleri çerçevesinde büyük çaplı etkinlik düzenlemek 31 Ağustos'a kadar yasak olacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Yazin seyehatlere de izin vermeyecekler gibi duruyor. Thy istedigi kadar bilet satsin. Zaten kim niye bilet alir onu da anlamis degilim

7. o değişti. turkiye.gov tr de link var ona tikliyorsun

Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burada bir site paylaşılmıştı

PTT avm DİE

Burada ben form doldurdum baya bi oldu maske gelmedi acaba size geldi mi ?
    Bana bu gün sağlık bakanlığından kod gönderildi,İzmir eczanelerinden 5 adet maskeyi ücretsiz alabilirsiniz yazıyor.
    Her hangi bir talepte bulunmamıştım.

Sayfa 36/985 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •