Sayfa 39/985 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Doğrudur valla her şey mümkün bize ne mesaj ne kargo gelen giden yok...
     Alıntı Originally Posted by ASİL Yazıyı Oku
    Ben hiçbir yere form yada bir başvuru yapmadım telefonuma kod gönderdiler gelen mesajda eczaneden alabilirsiniz diye yazıyor

Dolar 7 tl
    Gram altın 400 tl
    Bist100 100 bin

Bakalım hangisi önce olacak

3. 15 dakikalıkta grafik yaptı

bakalım ne düşünüyor kral
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4. Market çalışanlarına da özel prim verilmeli. moraller ister istemez düşmüş.

Önlem alınmış Migros'da şeffaf kalkan ve maskleri var, ama ürünler ile ister istemez temas var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Doğrudur valla her şey mümkün bize ne mesaj ne kargo gelen giden yok...
    Mesaj bugün geldi yarın eczaneye gidip alacağım.

https://bundle.app/OaE8JG1o

Saçma sapan kararlara devam

G20 ülkeleri koronavirüsle mücadeleye 7 trilyon dolar ayırdı -AA

RİYAD (AA) - Suudi Arabistan Maliye Bakanı Muhammed el-Cedan, G20 ülkelerinin yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye 7 trilyon dolar ayırdığını söyledi.

Suudi Arabistan'ın Al Arabiya televizyonunun haberine göre, Cedan, Kovid-19 nedeniyle video konferans yoluyla gerçekleştirilen G20 Maliye Bakanları toplantısında açıklamalarda bulundu.

G20 ülkelerinin Kovid-19'la mücadeleye 7 trilyon dolar ayırdığını belirten Cedan, ayrıca G20'nin gelişmekte olan ülkelere mali yardım sağlama konusunda anlaşmaya vardığına işaret etti.

Kovid-19'un halka ve ekonomiye ciddi baskı yaptığını kaydeden Cedan, krizin üstesinden gelmeye ve ekonomik iyileşmeyi sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sağlık Bakanlığı: "Son 24 saatte 4281 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 115 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 69 bin 392, can kaybı 1518 oldu."

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 39/985 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •