Sayfa 42/985 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Sana ne devletcigim???

Parası olan verir siparişini alır evinde maskesini???

Niye vatandaşı en riskli yere sokuyorsun ille de???

Ben n95 istiyorum sen diğerini veriyorsun o zaman diğer türlerine karışma???

Yok alan memnun satan memnun sana ne oluyor???
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3. bugün tüm bankaları iyi boşaltmışlar...özellikle akbankdan 2 gündür çok fena para çıkışı var

4. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Komşulardan almamışlar şu anda .
    Evden çıkmayın demişler onlara da
    ir
    Bir yakınımın oturdugu cok daireli binada birbirinden alakasiz iki dairede covid çıkmış. Diğer dairelere karantina konmadı.

Aile apartmanı ya da yoğun komşulukların yaşandığı yerlerde karantina olabiliyor galiba.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Devlet maske satisini yasaklamak ile hata etti. Serbest piyasaya izin vermeliydi. Ureticiler ellerinde kalan mali ne yapacaklar. Devlet kartel olup ucuzdan almak ister ama niye satsinlar. Adam stok yapar, maske de karaborsaya duser
    kesinlikle katılıyorum...bankaya giremezsin, markete giremezsin...o vakit marketler bankalar ya da her neresi ise vermeli kapıda...e devletim yok cep telefonum yok alışveriş şansım da yok...hata ki ne hata...ben tüm çevreme dağıttım elimde zaten çoktu fakat halk ne yapsın...ya dağıtım organizasyonun çok iyi olacak ya da satışı yasaklamayacaksın...şikayet üstüne fahiş fiyatlara toptan satanı takip bürokrasinin işi...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

7.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    bugün tüm bankaları iyi boşaltmışlar...özellikle akbankdan 2 gündür çok fena para çıkışı var
    Sabah YKB hissesinden 1.92 alış yazdım akşama kadar 1.93 gördü bana gelmedi.. Balkide hayırlı oldu.

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Geçenlerde forumda bı site dolaştı ama, sahiciligi yok.
    Sağlık Bakanlığının 14 Nisanda Paylaştığı haritalar kullanılarak oluşturulmuştur.

Harita yoğunluk haritası olduğundan, yakınlaştıkça doğruluğu azalmaktadır. Sokak ve cadde bazlı yorum yapmak yanıltıcı olabilir.

Sayfa 42/985 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •