
Originally Posted by
777
sn.Ariston siz ambulans için 112 yi ararsanız sizi doktora 184 de yönlendiriyorlar,şikayet başvurunuzu dinleyip evde kalmanızı veya ne yapmanız gerekeni söylüyorlar.
Baldız rahatsızlanmıştı şikayetlerini doktor aldı ve 3 gün evde kalınmasını önerdiler,faranjitmiş evde iyileşti.
Ben iyiyim de birisi şu dairede öksüren var diye ihbar yapar öksürmediğini ispat edemezsin.
Geçen filalasyon ne trend oldu.
Ben de bir seferinde kampanya check-up buldum hastahaneye gittim. Bir kişi yönlendiriyor, bir kaç test odasından sonra bir doktorun odasına götürdü. Doktor şikayetin nedir dedi. Ben de bilmiyorum beni buraya gönderdiler dedim. Neyse sonra güzel sohbet yaptık.
Okullarda doktora şikayet nasıl anlatılır öğretmiyorlar, çok hasta olanların sohbetinden kulaktan dolma bilgiler oluyor. Hapşırma, öksürük, aksırık vs çoğu farklı durum olabilir mesela.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri