Sayfa 44/985 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de Migros'dan un aldım. Gelirlerse dışarıdan kilitleyin 15 gün sonra gelin derim. Hastane ortamı da sakat gerçekten hasta değilsen.
    sn.Ariston siz ambulans için 112 yi ararsanız sizi doktora 184 de yönlendiriyorlar,şikayet başvurunuzu dinleyip evde kalmanızı veya ne yapmanız gerekeni söylüyorlar.
    Baldız rahatsızlanmıştı şikayetlerini doktor aldı ve 3 gün evde kalınmasını önerdiler,faranjitmiş evde iyileşti.

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Dolara karşı pert oldu galiba MB.
    Mb bankasında para mı yok acaba ,eskiden olsa gelip viopda short açip,bizi uterdi.

3. 15042020.jpg

Kaynak: https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...50503584096256

Genel tablodaki görünümde çok değişiklik yok.

4. haftaya tcmb ne yapacak?..mantıken faizi arttırması gerek ki dövizin önüne geçsin,ama burası türkiye )...ben indirmeye devam diyorum.

5. Dolar TL de 6.93 geliyor

Gerçekten çok diri ve dik duruyor
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    sn.Ariston siz ambulans için 112 yi ararsanız sizi doktora 184 de yönlendiriyorlar,şikayet başvurunuzu dinleyip evde kalmanızı veya ne yapmanız gerekeni söylüyorlar.
    Baldız rahatsızlanmıştı şikayetlerini doktor aldı ve 3 gün evde kalınmasını önerdiler,faranjitmiş evde iyileşti.
    Ben iyiyim de birisi şu dairede öksüren var diye ihbar yapar öksürmediğini ispat edemezsin.

Geçen filalasyon ne trend oldu.

Ben de bir seferinde kampanya check-up buldum hastahaneye gittim. Bir kişi yönlendiriyor, bir kaç test odasından sonra bir doktorun odasına götürdü. Doktor şikayetin nedir dedi. Ben de bilmiyorum beni buraya gönderdiler dedim. Neyse sonra güzel sohbet yaptık.

Okullarda doktora şikayet nasıl anlatılır öğretmiyorlar, çok hasta olanların sohbetinden kulaktan dolma bilgiler oluyor. Hapşırma, öksürük, aksırık vs çoğu farklı durum olabilir mesela.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dostum sana somon yemek yakışır mı hiç fok yemekte yakışmaz sen bir boz ayısın ayıların kralı tek pençenle boğanın belini kırmalısın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,131
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Maske alanlar hele başvurusuz alanlar, kanatlarının bakımını düzenli yapsınlar.

Bizlere, maske muske yok henüz.
    Patron mesaj geldi eczaneye gittik kodu verdik sistem arızası bi kaç saatte açılır dediler.[emoji16]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 44/985 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •