cauti abi dinledik seni gerçi baştan senin tabirinle atladık fakat olmadı napcaz şimdi maske falan yok eeee çalisiyoruzda gönder bakalım maskekeri abi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
yarın petkimde yüksek işlem hacmi bekliyorum. endeksi ereğli ve petkimle biraz tutacaklar gibime geliyor. petkimi 3,50 üzerine bir türlü atmıyorlar yalnız. 3,50 üzerinde saatlik kapanışlar yaparsa kopup gidecek diye düşünüyorum. pozuma göre konuşuyorum 3,35 den 750 kontrat petkim long pozisyon açtım. flama görüntüsü bozulmadı henüz. bayrağı dikmesi lazım bu hafta. ytd.
Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli: "Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunanlar sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Sağlıkta şiddetin önlenmesine yönelik düzenleme ile Kovid-19 salgını nedeniyle yapılamayan eğitimlerin telafisine ilişkin düzenlemeyi de içeren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Sercan arkadas nerede? Bugun hic gormedim yarin yukselis olunca cezam bitti diyip dönermi
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri