Rüçhanların 4,5 milyonunu, %73'ünü A1 ve Ak Yatırım almış. A1'in maliyeti 4,30 lira. Birilerine almıyorsa yarın satacaktır bunları.
işin tuhafı bu iki kurumun normal Afyon tahtasında satıcılı olmaları.
Rüçhanların 4,5 milyonunu, %73'ünü A1 ve Ak Yatırım almış. A1'in maliyeti 4,30 lira. Birilerine almıyorsa yarın satacaktır bunları.
işin tuhafı bu iki kurumun normal Afyon tahtasında satıcılı olmaları.
yanlış acıdan bakıyorsunuz!
adam ruchanları satmaya calısıyor dogrumu
- doğru
- misal ruchan 10 lira olsa afyone 5 tl olsa elınde ruchan olsa hangısını alırsın ?
-tabi afyone
-Neden afyone aptal mısın ruchan 10 tl olmus 20 gıdıcek?
-20 gıdecekde ne olacak? bırlesme vaktı afyone kac para ıse o olacak
-honk dedı jeton düştü....
PATRON RUCHANLARI KULANDIRMAK MI ISTIYOR O ZMAN AFYONE RUCHANDAN PAHALI OLMAK ZORUNDA.......
Ki millet rüchan alsın afyone trenını kacırdım ruchan alayım nasıl olsa afyone olacak dıyecek...
Allah nasip etmeyince etmiyor, bugün 3,63'ten rüçhan alışını yazdım fakat tıklayamadım. Bir taraftan da gözüm tahtada. Dün olduğu gibi bugün de kaçırdım. Demekki bu tahtada bana ekmek yok. Yarın ikisine de tavan yaptırsa da kurtulsam iyi olacak.
Ziraat Yatırım.
Sabah mobilde göremedim Afyon.R'yi. Telefon ettim bana dakikalarca telefonda reklam yaptılar ama ilgili birine bağlanamadım. Zehir zemberek bir e-posta attım. Beni aradılar, uğraşarak hallettim sabah. Bende normal bir hisse gibi alış satış aktifti. Fakat işlem yapmadım.
Attığım e-posta aşağıda:
Yazık
Sizinle çalışmak zorunda kalmam çok üzücü bir durum.
Bir halka arz konusunda yatırım danışmanınızdan bilgi almak için aradım fakat ben kendisini bilgilendirdim.
Zorla katıldığım halka arz sonrasında hisse mobil uygulanmanızda bir türlü gözükemedi.
Bugün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiniz. Bir bedelli sermaye artırımı sonrası seans açılmasına rağmen bir türlü rüçhanları sisteme yansıtamadınız. Şimdi ise rüçhan pazarını izleyemiyorum. Niçin? Çünkü hesabımda gözükmesine rağmen daha önce de olduğu gibi mobil uygulamanızda listede yer almıyor. İşin enteresan tarafı müşterisi olmadığım başka bir bankanın herkese açık uygulamasında ben hissenin R'lerini görebiliyorum. Görebiliyorum ama doğal olarak 15 dk. gecikmeli. ben takip etmezsem eminim ki beni arayıp rüçhan kullanımı konusunda bilgilendirmezsiniz.
Yazık.
Yer İmleri