Birleşme diye bir şey yok artık.Sadece bedelliye gitmeden elinizde Rüçhan kalırsa,Cimsanin alım garantisi fiyatı açıkladığında, ya satarsınız,yada cimsaya verirsiniz.Yani Ruchanlari ya bedelliye donustureceksiniz,ya satacaksiniz,yada cimsaya devredecek siniz.Bunlarin dışında elinizde Rüçhan kalırsa pul olur.
Yatırım Önerisi Değildir...
Bedelliye katılım sona erdiğinde,cimsa KAP'a bir bildirim gönderir ve kalan Ruchanlari genellikle teorik fiyata yakın bir bedelle iki gün sonra alacağını bildirir.Bu iki gün içinde tekrar satmak isteyen yine Rüçhan tahtasında satar,isteyen cimsaya belirlenen fiyattan devreder.Yatırım Önerisi Değildir...
afyon.jpg
Bilgisizliğimi mazur görün. Bu kap açıklamasını okumuştum zaten önceden de ama tam gün yazmadığı için tam anlayamadım. Şimdi 25'inde rüçhanlar piyasadan kalkınca mı çimsa teklif verecek, yoksa 30'unda tüm bedelli süreci bittikten sonra mı? Yani çimsa'nın teklifini beklemek mantıklı olur mu aslında anlamaya çalıştığım bu tabi.![]()
Beyler bugün alanlar bedelliye katılmış mı oluyor bende rüçhan felan yok ayın 24ündw birleşecekmii bana bir etkisi ne olur cevaplarsanız sevinirim
Yer İmleri