Rüçhanlarýn 4,5 milyonunu, %73'ünü A1 ve Ak Yatýrým almýþ. A1'in maliyeti 4,30 lira. Birilerine almýyorsa yarýn satacaktýr bunlarý.
iþin tuhafý bu iki kurumun normal Afyon tahtasýnda satýcýlý olmalarý.
Rüçhanlarýn 4,5 milyonunu, %73'ünü A1 ve Ak Yatýrým almýþ. A1'in maliyeti 4,30 lira. Birilerine almýyorsa yarýn satacaktýr bunlarý.
iþin tuhafý bu iki kurumun normal Afyon tahtasýnda satýcýlý olmalarý.
yanlýþ acýdan bakýyorsunuz!
adam ruchanlarý satmaya calýsýyor dogrumu
- doðru
- misal ruchan 10 lira olsa afyone 5 tl olsa elýnde ruchan olsa hangýsýný alýrsýn ?
-tabi afyone
-Neden afyone aptal mýsýn ruchan 10 tl olmus 20 gýdýcek?
-20 gýdecekde ne olacak? býrlesme vaktý afyone kac para ýse o olacak
-honk dedý jeton düþtü....
PATRON RUCHANLARI KULANDIRMAK MI ISTIYOR O ZMAN AFYONE RUCHANDAN PAHALI OLMAK ZORUNDA.......
Ki millet rüchan alsýn afyone trenýný kacýrdým ruchan alayým nasýl olsa afyone olacak dýyecek...
Allah nasip etmeyince etmiyor, bugün 3,63'ten rüçhan alýþýný yazdým fakat týklayamadým. Bir taraftan da gözüm tahtada. Dün olduðu gibi bugün de kaçýrdým. Demekki bu tahtada bana ekmek yok. Yarýn ikisine de tavan yaptýrsa da kurtulsam iyi olacak.
Ziraat Yatýrým.
Sabah mobilde göremedim Afyon.R'yi. Telefon ettim bana dakikalarca telefonda reklam yaptýlar ama ilgili birine baðlanamadým. Zehir zemberek bir e-posta attým. Beni aradýlar, uðraþarak hallettim sabah. Bende normal bir hisse gibi alýþ satýþ aktifti. Fakat iþlem yapmadým.
Attýðým e-posta aþaðýda:
Yazýk
Sizinle çalýþmak zorunda kalmam çok üzücü bir durum.
Bir halka arz konusunda yatýrým danýþmanýnýzdan bilgi almak için aradým fakat ben kendisini bilgilendirdim.
Zorla katýldýðým halka arz sonrasýnda hisse mobil uygulanmanýzda bir türlü gözükemedi.
Bugün anamdan emdiðim sütü burnumdan getirdiniz. Bir bedelli sermaye artýrýmý sonrasý seans açýlmasýna raðmen bir türlü rüçhanlarý sisteme yansýtamadýnýz. Þimdi ise rüçhan pazarýný izleyemiyorum. Niçin? Çünkü hesabýmda gözükmesine raðmen daha önce de olduðu gibi mobil uygulamanýzda listede yer almýyor. Ýþin enteresan tarafý müþterisi olmadýðým baþka bir bankanýn herkese açýk uygulamasýnda ben hissenin R'lerini görebiliyorum. Görebiliyorum ama doðal olarak 15 dk. gecikmeli. ben takip etmezsem eminim ki beni arayýp rüçhan kullanýmý konusunda bilgilendirmezsiniz.
Yazýk.
Yer Ýmleri