-

Originally Posted by
esramarka
Yok hocam biz kim "insider trade" kim? coronavirus test kiti üretiyorlar deyince daldım ama bir süre sonra her tavan tavan hissede olduğu gibi bunu da taban taban indirirler biliyorsunuz.
İndirebilir
-"ler mi?
-"cekler mi? "
-

Originally Posted by
nilkiz
Emeklerinize sağlık hep okuyorum burayı benimkilerde hiç kumar yok algyo koza acsel ismen tesrkkurler
Not aldım.
-

Originally Posted by
obblomovv
Selamlar. Not aldım.
Hocam birde hdfgs dikkatimi çekiyor sağlık alanında yatırımları var diye duydum ve hisse düşünce geri alım açıklayıp destek çıktı hissesine birde bunu rica edecem
Selamlar bizden size
-

Originally Posted by
Ferhatgocer
Hocam birde hdfgs dikkatimi çekiyor sağlık alanında yatırımları var diye duydum ve hisse düşünce geri alım açıklayıp destek çıktı hissesine birde bunu rica edecem
Selamlar bizden size
Uwwwww uzun bir gece olacak
Tamamdır.
-

Originally Posted by
obblomovv

İndirebilir
-"ler mi?
-"cekler mi? "
valla bende her gün taban açacak korkusu var. Neyse ki yarısını sattım maliyeti çıkardım. sadece kar ile gidiyorum. O yüzden ne olacaksa olsun diyorum.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-

Originally Posted by
esramarka
valla bende her gün taban açacak korkusu var. Neyse ki yarısını sattım maliyeti çıkardım. sadece kar ile gidiyorum. O yüzden ne olacaksa olsun diyorum.
Bu türden kağıtlar için en doğru strateji bence.
Söylenecek tek söz var: Bravo.
-

Bunu bir çiziktirdim sonuç ABOOOOWW çıktı hocam.
-

Originally Posted by
Dandanakan
Bu resimde burada bulunsun hocam sende bir göz at eksik görürsen tamamlarız.Sıra ile gidersek önümüzdeki hafta için,
Mavi kanal alt bant 11.1 eur, orta kesikli çizgi 12.4 eur, alt siyah çizgi 13 eur, mavi kanal üst bant 13.9 eur.

Yarın haftalık kapanışı 13 euro üzeri kapatabilirsek,önümüzde'ki hafta için güzel olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri