Originally Posted by Corbaciyan Bir eda bir calim alip basini gider mi acaba git git sarisinim git [emoji23] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Brente bagli Kirmizi yakmasi lazim gibi
Originally Posted by onur1064 Herkese günaydin..bol bereketli yemyesil günümüz olsun.. Sarı kızdan uzak durmak gerekir bugün Gunaydin onurum hg
Ne yonden ?Alim yada satim yada nothing mi ? Originally Posted by onur1064 Herkese günaydin..bol bereketli yemyesil günümüz olsun.. Sarı kızdan uzak durmak gerekir bugün SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Webster Yirmi gun kadar once tam emin degilim 200 er k lik Aes Aft Tte Mac Yay Aldim En iyisi mac 36 k getirmis Sonra aft Sonra yay Sonra tte Aes sicisssss Bu islemler denemelik sanal parayla yapildi! Sonunu okuyana kadar dil alti aldim bir tane [emoji28] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aft 2,85 vermiş
Originally Posted by dell14 Ne yonden ?Alim yada satim yada nothing mi ? SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. İşlem acmaya gerek yok bugün..
Dikkat Dxy!!!
Originally Posted by Webster İki ay once yay alinir demisiz kibrisli Sen burada kimin yazdigini okudunda aes havasina kapildin 10 subatta yazmisim... https://www.hisse.net/topluluk/showt...37670&page=169 Takip etmiyorum forumu herzaman bistte takiliyordum
Forum Rules
Yer İmleri