116.875 maliyetli lonkların 2/10 u 117.075 ten flat...kaldı 1/10...fdowun 23.750 lere gelmesini beklemekteyim direniyor..
116.875 maliyetli lonkların 2/10 u 117.075 ten flat...kaldı 1/10...fdowun 23.750 lere gelmesini beklemekteyim direniyor..
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Dün hiperenflasyon tehlikesi olabilir ama şu an yok dedi Prof. Asaf Savaş Akat, sermayeye yakın bir isim bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu bizim limon depo işine benziyor...Yazın fiyat yüksek olur depoda mal azalır falan filan bilinen şeyler sonra hasat zamanı yaklaştıkça MAL az olsa bile fiyat düşmeye başlar herkes(müşteri halk) taze çıkacak diye bekler "çıkacak çıkacak ta yeşil çıkacak içi tam sulu değil". Neyse mal düzgün sarı olsada fiyatlar düşer.. öyle bir an gelirki hem yeşil hem sarı aynı anda satılır.
Yani yabancı satıyor ise satıyor. Kaçıyor ise kaçsın. Yeni hasat zamanı geldi ve depolıyoruz... Sarı limon satılıyor ucuza aynen biliyorum... Ama satan kişide mal bitiyor.. Bitmiyormu ?..Yeni mevsim yeni heyecan gelmiyecekmi. Gelecek..
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Iktıdar harbi sonunu hazırlıyor.
Bagıs kampanyaları nedeniyle Mansur ve Imamoglu hakkında Icişleri bakanlıgı sorusturma acmıs
vadeli son durum 5 dakikalık sat,saatlik ,günlük al.....
Yer İmleri