Sayfa 222/985 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Her sene yeryüzünde 500.000 insan gripten õlüyor. Şu an corona da sayı sanırım 150.000 ve 4 ay bitti gibi.. 3x daha çarpabiliriz. Bu önlem almayacağız değil tabiki. Zaten en güzel önlemi senin vücud biliyor sadece ona biraz yardım edeceksin..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    100 'de 100 e bakmışlardır. Eğer tersi olsaydı etraf virüs kaynardı ama bakteri kaynıyor [emoji41]
    Virusler göktaşları ile bile yolculuk yapabilir. Tam canlı varlık sayılamıyorlar. 92 derece ölmesi diye bir şey olması için bu canlı demeniz lazım. Ultra viole ve yazın sayıları daha az ve bulaşma ihtimali daha az demek daha doğru bence. Hücre zarı yağ sonuçta.
    Türk doktorlar ışın tedavisi buldu dendi arkası gelmedi.
    Mantıken sadece virüse özgü 3 boyuttan özel dalgalar gönderip tam üstünde patlamak olabilir belki. O teknoloji var mı bilemiyorum tabi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

118,100 geçilebilecek mi acaba.

ekranda 3 lü tepe olmak üzere.

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    zavallı mahlukat yine ötmeye başlamış..laflarını iade ediyorum.. para kazanmak başkadır insan olmak başka..
    burada senin kadar terbiyesizce konuşan herhalde daha gelmemiştir..piyasa da short ve long pozlar her zaman olacaktır.. hisseci mantığıyla burada kendini rezil ediyorsun..
    2 lotcuk longumla masadayım onu papağan gibi tekrarlamayı unuttun.. Sen bi soda iç gel bu yükselişi anca hazmedersin insanım benim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Türk doktorlar ışın tedavisi buldu dendi arkası gelmedi.
    Mantıken sadece virüse özgü 3 boyuttan özel dalgalar gönderip tam üstünde patlamak olabilir belki. O teknoloji var mı bilemiyorum tabi.
    Bakteri yiyen virüs var bakteriyofaj ve bunun oranı yüzde 70 lere veriyor. Yeni nesil de antibiyotiklere yerine faj tedavisi olacağız hatta başladı bile...direk damardan trilyon trilyon faj virüsü basıyorlar...

Psikolojik YAS süreci

nisan vade endeks kontratına bakıyorum.. 450 bin civarı açık poz var.. 450 bin long vs 450 bin short..yükseleceğini düşünenler vs düşeceğini düşünenler.. elbette bu pozların bir strateji gereği açılanları da var ki orada niyet belli olmaz ilk bakışta.. neyse..

A hissesi almışsındır çok düşer, B hissesi almışsındır çok yükselir.. 30 tane böyle hisse var.. bazıları yukselecek bazıları düşecek ortalamada endeksin değişimi ortaya çıkacak.. temel matematik.. endeks düşerken senin aldığın hisse arşa bile çıkabilir.. ama bir şey ifade etmez.. burada piyasayı konuşuyoruz.. ve piyasa yükselebilir veya düşebilir..iddialı konuşan yok.. bir kaç kişi dışında diyelim.. margin call olan bir piyasada bir günde bile iflas edebilirsin.. bekleyemezsin hisse mantığında olduğu gibi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Önemli olan para kazanmak 1 veya 2 adet ile başaramıyorsan hiç başaramazsın. Para kazanabilmek amaç...

Psikolojik YAS süreci

8. PGSUS da KAP açıklması takip edeceğim.
    Mehmet Nane bi 10bin lot daha alım demesi lazım normalde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 222/985 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •