Sayfa 962/996 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    abi su an kimse önüne geçtik demiyor. dikkat diyor ev diyor izole diyor.
    havalar guzellesti hafta sonu yasagina cok olumlu bakiyorum..
    insallah gecer bir an once.
    tedirgin durumdayiz.

Dr. Fahrettin Koca
    @drfahrettinkoca
    ·
    15 Nis
    Hastalık bir haftada görülen maksimum vaka sayısına Amerika’da 11, Çin’de 7. haftada ulaştı. Bizde ise en çok vaka sayısına 4. haftada ulaştı. 4. haftada Türkiye’de vaka artış hızı düşüşe geçti! ŞU ANKİ VERİLERLE, YAYILMA HIZINI KONTROL ALTINA ALMAYA BAŞLAMIŞ DURUMDAYIZ.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Dr. Fahrettin Koca
    @drfahrettinkoca
    ·
    15 Nis
    Hastalık bir haftada görülen maksimum vaka sayısına Amerika’da 11, Çin’de 7. haftada ulaştı. Bizde ise en çok vaka sayısına 4. haftada ulaştı. 4. haftada Türkiye’de vaka artış hızı düşüşe geçti! ŞU ANKİ VERİLERLE, YAYILMA HIZINI KONTROL ALTINA ALMAYA BAŞLAMIŞ DURUMDAYIZ.

Bu alıntıya cevap yazamıyacağım kusura bakmayın,farklı düşüncelerim var diyelim geçelim konuyu.

Bu bilim kurulu ve sağlık bakanı bir ay önce hasta olmayanlar maske takmasınlar,sağlıklı olanların maske takması gereksizdir hatta bazı durumlarda zararlı olabilir mealinde sözler ediyorlardı.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu alıntıya cevap yazamıyacağım kusura bakmayın,farklı düşüncelerim var diyelim geçelim konuyu.
    diger ulkelerin 11 haftada yakaladigi sayiyi 4. haftada yakalamak basari mi gercekten ? merakimdan ve bu isleri bilmedigimden soruyorum siz saglikciydiniz sanirim.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    diger ulkelerin 11 haftada yakaladigi sayiyi 4. haftada yakalamak basari mi gercekten ? merakimdan ve bu isleri bilmedigimden soruyorum siz saglikciydiniz sanirim.
    Bence başarı değil.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bizim gibi cephede yani sokakta olanların fazla panik yaptığına inanıp
    Karargahdan büyük resime bakanların daha soğuk kanlı konuya yaklaştığına inanmak istiyorum.
    Tahminim ramazan bayramı öncesi uçuşları serbest bırakmak ve dükkanları açmak üzerine planlar yapılıyor.
    Ben yine kötümserim. Çok fazla iyi haber pompalandı. Sokakta rehavet var.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bizim gibi cephede yani sokakta olanların fazla panik yaptığına inanıp
    Karargahdan büyük resime bakanların daha soğuk kanlı konuya yaklaştığına inanmak istiyorum.
    Tahminim ramazan bayramı öncesi uçuşları serbest bırakmak ve dükkanları açmak üzerine planlar yapılıyor.
    Ben yine kötümserim. Çok fazla iyi haber pompalandı. Sokakta rehavet var.

İşte ben de ondan korkuyorum,çok rehavet var ,yapılan açıklamalar hep milleti rehavete sürüklüyor,tablo bence öyle değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    [IMG][/IMG]

Sayfa 962/996 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri