Sayfa 73/301 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Atatürkçü görünümlü Açılımcı'lardan sakınalım onlar Kürtçülerin fahişesidir..
    Onları hemen tanırsınız,
    bu ahlaksızlar Atatürk anmalarını hiç kaçırmazlar ama Akapeyi yenmek için de tek şansımız Kürtçülere evet deyip birlik olmaktır derler... Kürtçüler Kürdistanını alıp gittiğinde Akapeyi nasıl yeneceklerini söylemezler..
    O zaman başka etnikler bulup onlara da toprak sözü vereceksiniz demek ki,
    yolun sonunda ahaliyi 1919a götüreceksiniz don gömlek tecavüze açık ortada bırakacaksınız demek ki..

2. Kandil inisiyatifiyle HDPnin başına geçen, HDP Sayın Öcalanın projesidir diyen ve Daha Aponun heykelini dikeceğiz heykelini sözleriyle akıllara kazınan Selahattin Demirtaşa program boyunca övgüler düzüldü.
    Dilek Demirtaş, Selahattin tek bir karıncayı incetmemiş bir insan için terörist deniliyor dedi.
    https://veryansintv.com/sevimli-demi...ve-bitiremedi/

Demirtaş tek bir karıncayı incitmedi mi, Apo da incitmedi..
    Demirtaş hırsızlık yapmadı mı, Apo da yapmadı..
    Onları zaten karınca ezmekle hırsızlık yapmakla suçlamadık ki,
    onları Kürdistan kurmak amacıyla binlerceTürk insanını katleden bir örgütün elebaşları olmakla suçladık..

3. Go şampiyonu 3 yıl önce yenildiği yapay zekayı asla yenemeyeceğiz demiş ve emekli olmuş....

On 19 November 2019, Lee announced his retirement from professional play, arguing that he could never be the top overall player of Go due to the increasing dominance of AI. Lee referred to them as being "an entity that cannot be defeated"

4. Buradan şunu anlıyoruz;
    Bir Kürt milliyetçisi için diğer Kürtçünün inancı mezhebi engel değildir Kürdistan için dağları aşarlar birbirlerine destek olurlar...
    İşte inancına bakmaksızın Atatürk'ün mirasçısıyım diyen her Türk yurttaşın Türkiye için yapması gereken tam da budur...

Kemal Kılıçdaroğlu
    @kilicdarogluk
    Demokratik siyasi yaşama daima bağlı kalan, devletin kurum ve kurullarını önemseyen, devlet yönetiminde planlamaya ve liyakate önem veren örnek bir siyaset ve devlet adamıydı. 8. Cumhurbaşkanımız #TurgutÖzal'ı aramızdan ayrılışının yıldönümünde, saygı ve rahmetle anıyorum.
    https://twitter.com/kilicdarogluk/st...10553231163393

5. Doğu perinçek hakkında ne düşünüyorsunuz? Mka55 ve meteposta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Doğu perinçek hakkında ne düşünüyorsunuz? Mka55 ve meteposta
    Perinçek'in doksanlarda Açılımcı olduğunu ikibin sonrası ise bir Türk'ün eninde sonunda gelmesi gereken yere geldiğini ve Açılım'ı lanetlediğini biliyorum ve de çok iyi yaptı diyorum.. Perinçek yarın Açılımcı oldum desin anında lanetlerim. Atatürkçünün duruşu sabittir..
    Sen ne düşünüyorsun Erhan?
    2010 sonrası Cehepeyi elegeçiren Kürtçü ve Açılımcılardan partinin temizleneceğini tekme tokat kovulacaklarını düşünüyormusun bunu diliyormusun?
    Habur sonrası Akape seçmeninin Açılımın Kürdistan olduğuna ayıkıp karşısına geçtiği gibi birgün Cehepe seçmeninin de buna ayıkıp karşısına geçeceğini düşünüyormusun bunu diliyormusun?
    Açılımcı'ların Kürtçülere Evet deyip Akapeyi yenme planlarına ne diyorsun?
    Kürtçüler Kürdistanını alıp gittiğinde Akapeyi nasıl yenecekler, yeni etnikler bulup onlara da toprak sözü mü verecekler ?
    Son düzenleme : METEPOSTA; 18-04-2020 saat: 19:37.

7. Genele etki eden büyük hatalar yapmıyor...

Onca sıkıntı ve yokluğa rağmen parti için değil daha çok devlet için siyaset üretiyor...

Küçük hatalar mı?

Geçen programda Moğollara verdi veriştirdi ve biz Türkleri bayağı ön plana çıkardı...

Ayrıca da Şamanizme büyücülük filan diyerek Diriliş dizisinin senaristlerini bile kıskandırdı...

Oysa Moğol dediğin kaç kişidir?

Ordusunun ve töresinin neredeyse tamamı Türk değil miydi?

Şamanizme ettiklerine hiç girmeyeyim...

Böyle ufak tefek gündeme etki etmeyen hataları nedeniyle açılıp saçılmamızı beklemezsiniz herhalde Sayın engin?

Sabırsızlıkla Sayın METEPOSTA'ya vereceğiniz yanıtları bekliyorum.

Saygılar...

8. Ben açılım saçılım maçılım dilemiyorum istemiyorumda.
    Bir zamanlar Kalkıp Apo’ya Gül uzatan adama hah “işte şimdi bizim istediğimiz noktada, genele etki eden şeyler yapmıyor”diyebiliyorsunuz? Bu kadar tatavaya karşılık bir zamanlar apoya Gül uzatmış adama iyidir hoştur diyebiliyorsanız akp tam size göre derim..
    Onlarda 10 yıl önceki hatadan döndü açılım maçılımda istemiyorlar. üstelik Apo’ya Gül uzatmadıkları için ondan fazlası...
    Gül sevgiyi temsil eder hadi iyi niyet gösterip bu sevgi azaldı destekte asla sıfır olduğuna inanmıyorum, bu ülkede yaşayan kaç vatandaş Apo’ya Gül uzatıp elini sıkmak mertebesine Nail olabildi?[emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 73/301 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •