Sayfa 388/985 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Viop - XVII

1. sorun xarar etmekte degil hisse denedinde asla zarar edilmez zarar edilen zaman ve enflasyondur 3 yil zararda bekleyip satarsam ne anladim bu usten

Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    sorun xarar etmekte degil hisse denedinde asla zarar edilmez zarar edilen zaman ve enflasyondur 3 yil zararda bekleyip satarsam ne anladim bu usten
    Aynen öyle. Endeksi de öyle düsünmek lazım. Endeks enflasyon bazında diplerde sayılır

3. Ben günlerdir uzundayım... Ama bu kadarda saçma bir sallamasyon olmaz... Ortada gap yapacak birşey yok... Bankaların davasına eksi gap açarsa bu gayet normal sayılır.... Artı gap açarsa da sebebi tamamen dowun 200 puan artı kapatmasıdır... Hatta fdow sabaha eksi 150 falan olursa eksi bile açar... Sen uzun pozisyondasın bu çok net [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Tanrı, shorçuların yardımcısı olsun özellikle yarın[emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. anlatmisimdir annem ankarada daireyi saati dedilerki alyag alin 70 kurustu annem gitti 4 tl den avgyo aldi ne guzel yukseliyo diye galip aga bir geldi bizim evin parasi 14 tabanda yok etmisti alyagda 250 oldu gedik yatrimda annemk konusuyirksdi evi kaptiran kadin diye en ilginc yanida en son otobusle Metro sirketinndem bilet aldi ☺☺☺

5.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    anlatmisimdir annem ankarada daireyi saati dedilerki alyag alin 70 kurustu annem gitti 4 tl den avgyo aldi ne guzel yukseliyo diye galip aga bir geldi bizim evin parasi 14 tabanda yok etmisti alyagda 250 oldu gedik yatrimda annemk konusuyirksdi evi kaptiran kadin diye en ilginc yanida en son otobusle Metro sirketinndem bilet aldi ☺☺☺
    ölsem o otobüse beni bindiremezler..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. ne gunlerdi kiz 4 yasinda seans salonuna giderdik perdenin onune gercerdi millet hangi yondeki hisseye yonelirsw sansli kiz deyip alim satim yapardi ne sean salonlari kaldi ne o muhabetleer 18 yil biytiyoo bu sene

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Ne çabuk unutuyoruz...döviz borçlu şirketler vardı bir sürü...döviz gidiyor şirketlerin kontağı kapalı ama pufff...unutuldu...

Bu arada başkanla Trump ne konuşacak s400 tabii ki.

Sormuştur sarı kafa danam mi bilocan diye...

Cevap ne geldi onu bilmiyoruz işte...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8. Kimle konuşsam büyük çoğunluk ikili dip bekiyor alım için,
    demek ki oralara gelirse daha aşağıları mümkün,
    çünkü ikili dipçileri aldığına pişman ettirmeli
    ya da aşağı gelse bile önceki dibinden
    daha yukarılardan döndürmeli.
    Diğer türlü pala nın hiç böyle hayırseverlik yaptığını görmedik.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 388/985 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •