sorun xarar etmekte degil hisse denedinde asla zarar edilmez zarar edilen zaman ve enflasyondur 3 yil zararda bekleyip satarsam ne anladim bu usten
sorun xarar etmekte degil hisse denedinde asla zarar edilmez zarar edilen zaman ve enflasyondur 3 yil zararda bekleyip satarsam ne anladim bu usten
Ben günlerdir uzundayım... Ama bu kadarda saçma bir sallamasyon olmaz... Ortada gap yapacak birşey yok... Bankaların davasına eksi gap açarsa bu gayet normal sayılır.... Artı gap açarsa da sebebi tamamen dowun 200 puan artı kapatmasıdır... Hatta fdow sabaha eksi 150 falan olursa eksi bile açar... Sen uzun pozisyondasın bu çok net [emoji4]
anlatmisimdir annem ankarada daireyi saati dedilerki alyag alin 70 kurustu annem gitti 4 tl den avgyo aldi ne guzel yukseliyo diye galip aga bir geldi bizim evin parasi 14 tabanda yok etmisti alyagda 250 oldu gedik yatrimda annemk konusuyirksdi evi kaptiran kadin diye en ilginc yanida en son otobusle Metro sirketinndem bilet aldi ☺☺☺
ne gunlerdi kiz 4 yasinda seans salonuna giderdik perdenin onune gercerdi millet hangi yondeki hisseye yonelirsw sansli kiz deyip alim satim yapardi ne sean salonlari kaldi ne o muhabetleer 18 yil biytiyoo bu sene
Ne çabuk unutuyoruz...döviz borçlu şirketler vardı bir sürü...döviz gidiyor şirketlerin kontağı kapalı ama pufff...unutuldu...
Bu arada başkanla Trump ne konuşacak s400 tabii ki.
Sormuştur sarı kafa danam mi bilocan diye...
Cevap ne geldi onu bilmiyoruz işte...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Kimle konuşsam büyük çoğunluk ikili dip bekiyor alım için,
demek ki oralara gelirse daha aşağıları mümkün,
çünkü ikili dipçileri aldığına pişman ettirmeli
ya da aşağı gelse bile önceki dibinden
daha yukarılardan döndürmeli.
Diğer türlü pala nın hiç böyle hayırseverlik yaptığını görmedik.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri