Sayfa 395/985 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Sn.Nexus;
    Ikili dip bekleyenlerin teknik/temel argümanları neler?
    Yazabilecekleriniz varsa paylasmanız mümkün mü?
    Grafik olarak basitce bakarsanız ,haftalık grafik olarak değerlenirelim,
    bana göre macd -0- üzerine çıkmadan RSI pozitif bölgeye çıkmadan
    102.500 lere gelen 69 günlük mavi ortalamasını kıramamış
    bu günlük grafiklerde de öyle.Bu durumda 2 nolu ihtimaldeki gibi belli
    aralıkta gitgeller yaparak indikatörlerini düzeltecek
    ya da 1 nolu ihtimaldeki gibi önceki diplerinin altına inecek.
    2 nolu duruma bakıldığında macd bi önceki dibinin altına inmeden dönmüş,
    bu bir avantajmış,kırmızı ortalama yeşil ortalamanın üzerine çıkmış fiyatlarda öyle
    bu seferkinde epey aşağılara inmiş.Görünen bu indikatörlerin
    belli yerlere gelmesi uzun zaman alacak görünüyor.2 nolu ihtimala baktığınızda
    yeşil ortalamaın biraz üzerine çıkmış ve dönmüş kırmızı ortalamanın altındaki
    kapanışlar da daha aşağıları görmüş.
    Grafik haftalık olduğu için günlüklerde 102.500 lerin üzerine de çıkabilir,
    ancak haftalık kapanışların bu seviyelerin üzerinde olması gerekli daha yukarıları
    düşünülsün yani kendimce böyle..

Yatırım tavsiyesi değildir...

2. Arkadaşım BMW alacaktı Mart sonunda bu yılı kapattı dediler başka araba için oda başka marka Suv için opsiyonladı 3 ay sonraya Temmuz ayı için

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Aynı şeyi bugün fırında gevrek aldığım çırakta söylüyordu
    Bankalar niye ralli ye ayak uyduramadi o zaman sebebi ne daralma var piyasada herseyi dün gibi görmek ne kadar mantıklı yükselişler benim için sunidir 1-2 yıl önceki ülke krizinden şirketler ihracata yöneldi ihracatı olan hisseler değer kazandı veya dövizi olan şirketler değer kazandı peki şimdi elde ne kaldı ihracat da yok döviz de yüksek ee ne faydası kaldı ekonomiye asıl şuan da dövizi frenlemek için mb faizleri arttırmak zorunda kalırsa ne olur peki bunlari hesaba katiyormusunuz peki ülkeye döviz çekmek için ne yapılmalı peki benim şuan gördüğüm tek bir hamle kaldı s400 u aktif etmemek veya iade etmek köşeye sıkıştık doğrusu bu gerçekçi olmak lazım yoksa iyimser bir tablo yok şuan için ben 48 olur demiyorum olabilir diyorum aylık grafik teki ikili tepe 100 günlük ao nin 200 günlük ao kesmesi dead cross görünümü bunu söylüyor formasyon hedefi 48 bin

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Benim kafamda çözemediğim ve en büyük sıkıntı da hizmet sektörü oluşturuyor. İşsizlik had safaya gidecek ve online satış hizmet sektörüne çok büyük darbe vuracak, bu da halkın büyük çoğunluğunun alım gücünü yitirmesi anlamına geliyorki, bu da büyüme yakım zamanda olmayacağı anlamına geliyor.
    Bunu çözecek yöntemihala kafamda canlandıramadım, geleceğe bu yüzden olumlu bakamıyorum. (Bir ara trump bu nedenle amazona takmıştı).
    Sizin bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum.
    Tskler...
    Tek Tek'de Mehmet Göçmen vatandaşlık maaşı önderdi ben yakalayamadım. Kamu demek tekrar dağıtım demek. Herkese atıyorum 500 TL maaş bağlanır, 5 kişi 2500 TL ile geçinir bekar kalmak cezalandırılmış olur ama tutar ne kadar olmalı bilemiyorum. Ücretsiz hizmet vermek israfa da yol açabilir, parasını iktisatlı harcayan ölmeden yaşar.

Beni 500 TL kesmez diyenler gerçekten çalışmak için niyetlidir, sürekli kendini geliştirir ve üretken olur.

Herkesi memur yapıp 500 TL maaş bağlamak da mümkün, günlük hayatta kurallara uymayanların maaşı bir süreliğine kesilir, bazen çok saçma kurallar oluyor uymanın bir getirisi olmalı. O tabi devletin özel şirketler için taşeron olması gibi bir urum doğurabilir. Her zaman iş olmuyor, özel sektör çalışan lazım oldukça kamudan şu nitelikde 100 adam lazım deyip adam ister, daha fazla kazanmak isteyenler başvurur. Devlet evde yarım saat spor yapacaksın seklinde kurallar da koyabilir, sonradan 1984 e döner iş. Yalnız en zenginin de bu sisteme katılması lazım ki kurallar sadece alt tabak için geçerli olması.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Vural Ak intercity
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    rent a car.........

6.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Grafik olarak basitce bakarsanız ,haftalık grafik olarak değerlenirelim,
    bana göre macd -0- üzerine çıkmadan RSI pozitif bölgeye çıkmadan
    102.500 lere gelen 69 günlük mavi ortalamasını kıramamış
    bu günlük grafiklerde de öyle.Bu durumda 2 nolu ihtimaldeki gibi belli
    aralıkta gitgeller yaparak indikatörlerini düzeltecek
    ya da 1 nolu ihtimaldeki gibi önceki diplerinin altına inecek.
    2 nolu duruma bakıldığında macd bi önceki dibinin altına inmeden dönmüş,
    bu bir avantajmış, bu seferkinde epey aşağılara inmiş.Görünen bu indikatörlerin
    belli yerlere gelmesi uzun zaman alacak görünüyor.
    Grafik haftalık olduğu için günlüklerde 102.500 lerin üzerine de çıkabilir,
    ancak haftalık kapanışların bu seviyelerin üzerinde olması gerekli daha yukarıları
    düşünülsün yani kendimce böyle..

Sn Nexus aylık MACD da negatif bölgeye geçince, aylık yükseliş trendinin başladığı nokta olan 2001 den itibaren düşüş trendine girip onun düeltmesini yapmazmı, işte ozaman d*****n kuyruğu kopar ki, temel analiz bence bu durumu destekliyor. Tabi çok fazla shorta abanmamak lazım, yoksa pala projede değişiklik yapar, longcu bulamadı mı, dans edip durur.
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

7. Aldous Huxley :Cesur Yeni Dünya okumadıysan tavsiye ederim Ariston
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tek Tek'de Mehmet Göçmen vatandaşlık maaşı önderdi ben yakalayamadım. Kamu demek tekrar dağıtım demek. Herkese atıyorum 500 TL maaş bağlanır, 5 kişi 2500 TL ile geçinir bekar kalmak cezalandırılmış olur ama tutar ne kadar olmalı bilemiyorum. Ücretsiz hizmet vermek israfa da yol açabilir, parasını iktisatlı harcayan ölmeden yaşar.

Beni 500 TL kesmez diyenler gerçekten çalışmak için niyetlidir, sürekli kendini geliştirir ve üretken olur.

Herkesi memur yapıp 500 TL maaş bağlamak da mümkün, günlük hayatta kurallara uymayanların maaşı bir süreliğine kesilir, bazen çok saçma kurallar oluyor uymanın bir getirisi olmalı. O tabi devletin özel şirketler için taşeron olması gibi bir urum doğurabilir. Her zaman iş olmuyor, özel sektör çalışan lazım oldukça kamudan şu nitelikde 100 adam lazım deyip adam ister, daha fazla kazanmak isteyenler başvurur. Devlet evde yarım saat spor yapacaksın seklinde kurallar da koyabilir, sonradan 1984 e döner iş. Yalnız en zenginin de bu sisteme katılması lazım ki kurallar sadece alt tabak için geçerli olması.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Avrupa işsiz olan herkese 500 euro ödüyordu, bu sayede belirli bir talep yaratılmışoluyordu ve denk bütçe uygulandığından sıkıntı olmuyordu.
    Bu kadar bütçe açığı ile bu sistem ancak para basmayla olurki, bu da enflasyonları orta vadede 3 haneli rakamlara çeker diye düşünüyorum.
    Bu varsayımı dünyadaki turizm sektörünün eskisigibi olmayacağı varsayımı üzerinden yapıyorum.
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

Sayfa 395/985 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •