Sayfa 433/1001 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Erdoğan: Yeni infaz düzenlemesi ile şu ana kadar 90 bini aşkın yakın mahkum cezaevlerinden çıkmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade - III

Erdoğan : CHP’li belediyeler hükümeti hiçe sayarak yardım toplamaya , ekmek dağıtmaya kalkışıyorlar . Asli işlerini yürütemeyen CHP’li belediyelerin asıl amaçları hizmet değil şov yapmaktır . Bu tür davranışlar daha önceden PKK ve FETÖ tarafından da denenmiştir .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : CHP’li belediyeler hükümeti hiçe sayarak yardım toplamaya , ekmek dağıtmaya kalkışıyorlar . Asli işlerini yürütemeyen CHP’li belediyelerin asıl amaçları hizmet değil şov yapmaktır . Bu tür davranışlar daha önceden PKK ve FETÖ tarafından da denenmiştir .
    Hiç ben TC ekmek fabrikası duymadım, fakat bekediyelere ait yüzlerce halk ekmek fabrikası olduğunu biliyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Erdoğan : Devlet olarak biz kimsenin parasına el koymadık böyle bir işin içine girmedik girmeyiz . Onlar toplu taşımayı azaltarak halkı mağdur ettiler , hükümetin aldığı tedbirleri sabote ederek kendi hatalarını hatalarını ört bas etmeye çalıştılar .

Erdoğan :: Sorun ekmek dağıtmak değil bunu şehirdeki diğer faaliyetlerle uyumsuz , plansız , izinsiz yapmaktır

6. Yazip yazip siliyorum

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Yaptığımız kampanya 1 milyar 800 milyona yaklaştı . Buradan yardımseverlere sesleniyorum gelin bu rakamı 2 milyarın üzerine çıkaralım
    Hadi Pamuk eller cebe. 200 milyon ateşleyin ey halkım.İyi güzelde toplanan para neden dağıtılmıyor bekletiliyor.ve nasıl pay edilecek ihtiyaç sahiplerine.yoksa dağıttık oldu bitti mi diyecekler. çok meşguluz hesap vermeye vaktimiz yokmu derler.daha önce demişlerdi çünkü.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Yazip yazip siliyorum

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biz anlıyoruz. Siz yazıp yazıp silin yinede.

Sayfa 433/1001 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •