Originally Posted by ALPER Sıfırdan alıp zarar ediyormuş. arada yazıyorum artık birşeyi yoktan var edemiyorsan ticarette kazanamıyorsun diye. bak yoktan var ettin şimdi maliyet 0. yine kazanamıyorsun.
Originally Posted by ALPER Sıfırdan alıp zarar ediyormuş. Originally Posted by MedwiG Wti -5.70 .. 2020 bize daha neler yaşatacaksın? daha neler neler çok eğlencez.
Originally Posted by Lambent reıs bugun hukumete geldıgımızde dogru durust ambulans yoktu demıs.....vay anasına be... 2002 yılından önce Hastalar at arabası ile taşınıyordu zaten.
Originally Posted by MedwiG Wti -5.70 .. 2020 bize daha neler yaşatacaksın? Bir varil alsaydık şundan ya nasıl alacağız. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Karatay Petrolün alternatifi olarak piyasaya çıkan elektrikli araçlar olduğunu düşünmüyorum...Hem verimli değil hem de çok pahalılar... Hlc kullandiniz mi bilmiyorum ama cok zevksiz. Arabadan ses gelmiyor. Sanki elektrikli mobilyet suruyorsun. Sekilleri de bir boka benzemez ve ortalama 30 bin euro.
Originally Posted by Bear_Bull şimdi bakın aklıma ne takıldı fiziki teslim alabilecek olan Rafineri işletmeleri bu fiyatlardan ham petrol almışlar mıdır? Originally Posted by MedwiG Wti -5.70 .. 2020 bize daha neler yaşatacaksın? Avrupalı rafineriler amerikan petrolünü almaz. nakliyesi navlunu, limanı filan uğraşmazlar. Ama tabi kargo onlardan sa işler değişir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dünyanın en likit piyasasında pala kırbacı vuruyordu Dallas’tan ceyar giller ağlıyordu Suelin kendini iyice alkole vermişti Kasabanın şerifi sarılardan trump kabız olmuştu artık sıçamadığı için twitte atamıyordu
Originally Posted by MedwiG Wti -5.70 .. 2020 bize daha neler yaşatacaksın? Şimdi 0 dan alan kaybetti. Beleşe alıp kaybetmek başarı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Forum Rules
Yer İmleri