Sayfa 475/721 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Madam Despina

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Onu da anlamıyorum. 6 TL' yi en az 2 günde hesabıma yatırıyor ama "şak diye" aynı gün fiyattan düşüyor.
    Eee ne anladım o işten? Aynı paradan stopaj, bir de komisyon ödeyip yeniden hisse alıyoruz... Eee?
    Benim dışımda herkes kazandı
    Eğer hisse iyi bir bacası tüten şirketin ise kısa sürede yerine fiyat olarak geliyor ya, o var hesapta. Ama tabii EREGL gibi 1 TL temettü veriyor mesela ardından BIST'te olduğu için şak diye 8 TL'den 6 TL dibi görüyor. Yani stabil biraz "öngörülebilir" borsa olsa temettü süper bir şey aslında.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Oooo göstergelerden biri de "Prometheus" muş. Yakışır.
    Adlarını ben koyuyorum. En sevdiğim filmlerden biri üstadım.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

KNFRT hayatımda ilk defa duydum bu hisseyi, ne kadar da cahilim. Bu da tavan olmuş bugün. Bunu da aldırmazlar.

Konfrut, 1968 yılında Akkent Meyve Suyu Kooperatifi olarak kuruluşundan bugüne meyve ve sebze suyu konsantreleri, meyve püreleri ve püre konsantreleri üreterek, bu ürünlerin yurtiçi ve yurtdışında satışını gerçekleştirmektedir.

Aradan geçen zaman içerisinde üretim teknolojisi geliştirilmiş ve kapasitesi de artırılmıştır. Bugün 20.000 ton ürün üreten bir işletme haline gelen Konfrut, her yıl portföyünü genişleterek büyümeye devam etmektedir.

Üretiminin % 50'sini ihraç ve % 50'sini de yurt içinde pazarlamaktadır. Alanında Türkiye'nin en büyük firmalarından biri olan Konfrut, 60 çalışanı, 10 milyon $ ihracatı ve 100.000 ton üzerindeki yıllık meyve alımı ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Adlarını ben koyuyorum. En sevdiğim filmlerden biri üstadım.
    Peeeh ben de mitolojiden alıntı sanmıştım.
    Filmi de izlememişim. Karantina listesine aldım.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. #BOLUC, K, Gün.

İyi güzel de...
    "Geçen ayın yükseğine ikili tepe yapmış..."
    Geçemezse iyi döverler.
    Üzeri kapanışlarda, 4.38, 4.49 TL yakın hedefler olabilir.

6. #CEOEM, KO, Gün.

Haftalık ve üzeri periyotta yeterli veri yok bu senette.
    3.19 üzerinde tutunabilirse, 3.6x ve 3.8x ler hedef olabilir.
    Diye düşünüyorum ben...

Peeeh ben de mitolojiden alıntı sanmıştım.
    Filmi de izlememişim. Karantina listesine aldım.
    Film zaten mitolojiden alıntı. Spoiler vermeyeyim de... Prometheus, ateş, insanoğlu, mitolojik tanrılara kafa tutma vb. değinmişler aslında belli etmeden.

8.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    #GOZDE, KO, Gün;

Dibinden %90,83 lük bir çıkış yakalamş.
    Düzeltmede Günlük IM Tenkansen(3.53)' e değerek oradan tepki vermiş görünüyor.
    IM Tenkansen' in yarın ki değeri 3.55 TL, yukarıda IM SSA(3.82), düşen kanal üst bandı 3.94 benim ekranımda.

Diğer bir bakış açısı ile...:

Üzerine attığı Aylık IM Tenkansen üzerinde tutunamamış,
    3.52 altında kapanış yaparsa düzeltme sürecinin, 3.3x lere kadar, daha da baskı yerse 3.0x lere kadar sürebileceği düşünülebilir.
    "50G ortalama(3.48) altında kapanış sıkıntılı olur" diye düşünürdüm elimde olsa.

Ezcümle;
    Aşağıda 3.52-3.31(bunun altı ciddi sıkıntı), yukarıda 4.26 önemli...

#GOZDE, KO, Gun.

Pullback yapıp geri gelmiş, yukarıdaki görüntü hâla geçerli benim açımdan.

Sayfa 475/721 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •