Sayfa 878/1003 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Orta halli degil o. Zenginler anca gonderirdi

Siz hayatinizda ortadirek gormemissiniz
    benım lugatımda maaslı calısan zengin değildir.

cocugunu liseye yurtdısına gönderip burs kaparsa da üniversiteyi okutanlar cok var(DI), sadece abd özelinde değil, almanya ya ya da muadili avusturya ya mesela.

ayrıca bilmediğiniz konulara yorum yapmayın, taksi plakasına yoğunlaşın çünkü eğitim sizin işiniz değil.
    men dakka dukka

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha.

secbula da ne oldu, kustu mu yoksa???
    Yok buralardayim.. Ama gündüz genelde dinleniyorum..[emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Şimdi benim vatandaş olarak sorunlarım var, gece midem çok yandı, bayatlamış bir çubuk kraker yaktı, hassas mide, reflü gibi gece uyutmadı, sabah rennie diye bir ilaç aldım, az hafifletti.

Abi gece bana petrolü evin üstünden hortumla verseler işime yaramazdı, ihtiyacım olan 18 liralık kırmızı kutu Rennie. Sorunum midem de, sorunum petrolde değil.

Abi lütfen söylermisin, libyanın Hafterinden bana ne, ben libyanın haritada yerini bile bilmiyorum. Afrikada bir yerde olduğunu duymuştum. Orada kaddafi gitti, ikiye bölündü, biz bir tarafı tuttuk, ruslar karşı tarafı. Bana ne bundan. Oradan petrol gelecekti, iyide petrol alana dolar veriyorlar. Yani geleceği okumak nasıl bir şey. Yada bugün benim sorunum inan libya değil, 60 gündür kendi kendimi traş ediyorum, berberimi özledim, adam tiyo veriyordu, en son bana diyor ki thy al, bende dedim yok dolar al, karar veremedik, şimdi gidip ona doların kaç olduğunu göstermem lazım. Şaka bir tarafa ne kriz yöneteni var, nede ağız tadı ile bir kriz yaşatmaları var. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Kızıldağ ortak Bende rennie kullanırdım mide yanması ekşime için. ama Gastren Sweet i tavsiye ettiler yeni çıkmış . inanılmaz etkili vede tadı mükemmel. sizde kullanın memnun kalırsınız. rennie.yi anında bırakırsınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Kızıldağ ortak Bende rennie kullanırdım mide yanması ekşime için. ama Gastren Sweet i tavsiye ettiler yeni çıkmış . inanılmaz etkili vede tadı mükemmel. sizde kullanın memnun kalırsınız. rennie.yi anında bırakırsınız.
    Dipnot. bir bilgi daha vereyim. gece uyurken miden yanmaya başlarsa ilacında yoksa şayet. sol tarafına dön uyumaya çalış sağ tarafta mide asit üretir uyutmaz seni.

6. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. 500 litre mazot alırım 10 depo yapar. Temmuz Eylül arası her hafta 1 depo gezerim. Dün ABD bugün bizim kullandığımız petrol sıfıra gidiyor ama bizim kullandığımız sıfıra giderse zor döner bir iki aya. Altın dolar neyise düzelir ama petrol kötü oldu. OPEC de işe yaramadı.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    500 litre mazot alırım 10 depo yapar. Temmuz Eylül arası her hafta 1 depo gezerim. Dün ABD bugün bizim kullandığımız petrol sıfıra gidiyor ama bizim kullandığımız sıfıra giderse zor döner bir iki aya. Altın dolar neyise düzelir ama petrol kötü oldu. OPEC de işe yaramadı.
    40 gün evvel aracın deposunu fullemiştim. 72 lt alıyor. şu anda henüz 1 baran inmedi. siz işinizden dolayı çok geziyorsunzuz yol yapıyorsunuz biz evde arada markete falan çıkıyoruz.

Sayfa 878/1003 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •