Sayfa 608/985 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Sayın Seyis özel mesaj gönderdim cevaplayabilirseniz
    Müteşekkir olurum

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ne stopu ya? Dolar shortlanacak bir enstruman degil diyorum bear bull abinin yaşadigini unutmayin!!! Yillar önce bende yasadim. Sabah seans acilinca satici bulamayipta elinde short pozla kalmak ne demek biliyormusunuz?
    Ben yaşamadım.
    Ama bearbull yaşarken burdaydım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Depolar doluydu ondan petrol düştü dendi. Esas sebep tüketim daha doğrusu hareketlilik durdu. Lisanslı depolar normal zamanlardaki dalgalanmalar için muhtemelen yeterli ama bu tip bir durum öngörülmedi demek.

Ben hala virüs sonrası nasıl bir hayat olur tam kestiremiyorum. Savaşlardan sonra hızla inşaaat canlanıyor normalde. Şimdi kırılan , dökülen, eskiyen, eksilen (gıda, temizlik malzemesi, mutfak aletleri, havlu, pijama v.b.) dışında pek bir şey yok.

Mesela arabanızı arada hareket ettirin lastik balansları bozulmasın demişler. Lastik sektöründe muhtemelen yenileme pazarında güçlü talep birikmeyecek.

TV de bir kaç sefer hangi sektör ve ürünlerde canlanma var, hangileri geri gitmiş araştırma yayınladılar ama ekran alındısı alamadım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Yerli Oto hikayesi bugunlerde tekrar baslayacak gibi gorunuyor. 12 Mayisda toplanacaklarmis. Vestel, Asuzu, Karsan uclusu yine islem rekorlari kirabilir.

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ne stopu ya? Dolar shortlanacak bir enstruman degil diyorum bear bull abinin yaşadigini unutmayin!!! Yillar önce bende yasadim. Sabah seans acilinca satici bulamayipta elinde short pozla kalmak ne demek biliyormusunuz?
    O zaman ile şimdi bir değil. Kıyaslamak yanlıs.

Alıntı Originally Posted by ummoz42 Yazıyı Oku
    Birde bu aracı kurum olarak kimi kullanıyorsunuz. Ben vakıfbank tan yapıyorum ama hiç sevmedim. Platformu çok kötü. Bi derinlik dahi adam gibi vermiyor.
    Gedik yatırım

Bear Bull da orada calısıyor. Dilersen onunla bir konus

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    ben vobun degıl ama doların tavanını gorduk beraber hıcbıseye benzemıyor
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Ariston seans içinde hatunla buluştu diye dedikodun yapıldı.
    benden duymuş olma, akbankları eziyorlar dediler senin için.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 608/985 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •