Originally Posted by Lambent mbden 50 baz puan ındırım beklıyorum.....pıyasa bunu fıyatladı bence...... ben 100-125 bekliyorum firsat bu fırsat butün kötülüklerin anası covid-19
Originally Posted by cokısacı ben 100-125 bekliyorum firsat bu fırsat butün kötülüklerin anası covid-19 oyle bır durumda ortalık karısır.....- faız enflasyona gore bızı zorlar.....
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Originally Posted by cokısacı ben 100-125 bekliyorum firsat bu fırsat butün kötülüklerin anası covid-19 tahvil 945 demek 25 veya 50 beklenti. Anlamdığım dolar neden düşmek için marj yapmadı. biryerde yannuşluk var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Oha 100 puan indirmişler
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Vadeli de makas -1000 oldu
Originally Posted by cokısacı ben 100-125 bekliyorum firsat bu fırsat butün kötülüklerin anası covid-19 100 puan adamların çiğerlerini bilirim
Originally Posted by cokısacı 100 puan adamların çiğerlerini bilirim kurun düşmesini istemiyorlar yüksek kur ihracat felan filan buna ,inanıyorlar
Originally Posted by cokısacı kurun düşmesini istemiyorlar yüksek kur ihracat felan filan buna ,inanıyorlar U zaman neden eldeki avucraki dovizi 5.70 - 6 civarında sattılar??? Acemi mangası bunlar...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Forum Rules
Yer İmleri