Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
varlı fonunda para yok gibi
halka borçlanma senedi vermiş.
Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. hisseleri için Bankamıza ödenecek bedel ise beher pay başına 4,1149 TL olarak belirlenmiş olup toplam satış bedeli 1.695.338.800 TL'dir. Satış bedelinin, tamamı özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile ödenecektir.
Halk Sigorta A.Ş. hisseleri için Bankamıza ödenecek bedel beher pay başına 0,0186 TL (1 TL nominal hisse için 1,86 TL) olarak belirlenmiş olup toplam satış bedeli 578.904.511,54 TL'dir. Satış bedelinin, 399.778.774,87 TL'lik kısmı özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile kalan tutar ise hisse devrinden sonra nakit olarak ödenecektir.
Son düzenleme : şahna; 22-04-2020 saat: 23:13.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Cuma gunu hisse senedi piyasasi acikmi ...al sat yapabilecekmiyiz..tesekkurler
açık....................
sonuçta TH nin bahsettiği konsolide blançoda gözüken değer artık solo blonçoda nakit olarak gözükecek sanırım
Bunu bence de engüzel TH yorumlar ..
Söyle baktimda meblağ fena değil..
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri