Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
varlý fonunda para yok gibi
halka borçlanma senedi vermiþ.
Halk Hayat ve Emeklilik A.Þ. hisseleri için Bankamýza ödenecek bedel ise beher pay baþýna 4,1149 TL olarak belirlenmiþ olup toplam satýþ bedeli 1.695.338.800 TL'dir. Satýþ bedelinin, tamamý özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile ödenecektir.
Halk Sigorta A.Þ. hisseleri için Bankamýza ödenecek bedel beher pay baþýna 0,0186 TL (1 TL nominal hisse için 1,86 TL) olarak belirlenmiþ olup toplam satýþ bedeli 578.904.511,54 TL'dir. Satýþ bedelinin, 399.778.774,87 TL'lik kýsmý özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile kalan tutar ise hisse devrinden sonra nakit olarak ödenecektir.
Son düzenleme : þahna; 22-04-2020 saat: 23:13.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Cuma gunu hisse senedi piyasasi acikmi ...al sat yapabilecekmiyiz..tesekkurler
açýk....................
sonuçta TH nin bahsettiði konsolide blançoda gözüken deðer artýk solo blonçoda nakit olarak gözükecek sanýrým
Bunu bence de engüzel TH yorumlar ..
Söyle baktimda meblað fena deðil..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri