Sayfa 892/1003 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: HALK Cafe - II

TVF, kamu sigortacılarının kamu bankaları ve diğerlerine ait hissesini satın aldı
    Türkiye Varlık Fonu, kamu sigortacılarının kamu bankaları ve diğerlerine ait hissesini 6,5 milyar TL'ye satın aldı

Türkiye Varlık Fonu (TVF), kamu sigortacılarının kamu bankaları ve diğerlerine ait hissesini 6,5 milyar TL'ye satın aldı.

TVF konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, " Türkiye Varlık Fonu olarak 13 Aralık 2019 tarihinde yaptığımız basın açıklamasında T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Yeni Ekonomi Programı çerçevesinde Türkiye ekonomisinin tasarruf bazının artırılması ve bankacılık dışı finansal sektörün geliştirilmesi amacıyla sigortacılık ve bireysel emeklilik sektöründe planlanan reformların bir parçası olan kamu sigorta şirketlerinin tek çatı altında birleştirilmesi projemizi duyurmuştuk.

Bu proje kapsamında bugün itibarıyla Güneş Sigorta AŞ, Halk Sigorta AŞ, Ziraat Sigorta AŞ, Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ, Halk Hayat ve Emeklilik AŞ ile Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ hisselerinin kamu bankalarına ve diğer ilgili taraflara ait olan payları iştirakimiz TVF Finansal Yatırımlar AŞ tarafından satın alınmıştır. İşlemlere ilişkin detaylar T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Halk Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve yukarıda adı geçen sigorta şirketlerinin yaptığı Kamuyu Aydınlatma Platformu açıklamalarında yer almaktadır.

Bu adımla birlikte kamu sigorta şirketlerinin tek çatı altında birleştirilmesi projesinin ilk aşamasını tamamlamış ve kamu sermayeli sigorta şirketlerinin kamu bankalarına ve diğer ilgili taraflara ait hisselerini toplam 6,54 milyar TL’lik yatırımla devralmış bulunuyoruz.

Sigorta sektörümüzü daha dinamik ve güçlü bir yapıya ulaştırma hedefiyle yola çıktığımız bu projeyi daha önce de belirttiğimiz gibi Türkiye’nin stratejik yatırımlarına sermaye sağlama, finansal piyasalarda iyileşme ve derinleşmeyi destekleme misyonlarımız doğrultusunda güçlü bir hamle olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Piyasa değerimiz 6.5 milyar tl kasaya 2 milyar tl girecek . Oha gibi esasında. [emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Gcm foreks
    Teşekkürler orada kullanmadığım bir hesap var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    varlı fonunda para yok gibi
    halka borçlanma senedi vermiş.
    Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. hisseleri için Bankamıza ödenecek bedel ise beher pay başına 4,1149 TL olarak belirlenmiş olup toplam satış bedeli 1.695.338.800 TL'dir. Satış bedelinin, tamamı özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile ödenecektir.
    Halk Sigorta A.Ş. hisseleri için Bankamıza ödenecek bedel beher pay başına 0,0186 TL (1 TL nominal hisse için 1,86 TL) olarak belirlenmiş olup toplam satış bedeli 578.904.511,54 TL'dir. Satış bedelinin, 399.778.774,87 TL'lik kısmı özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile kalan tutar ise hisse devrinden sonra nakit olarak ödenecektir.
    Çok daha iyi bence.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Tavan acma ihtimalini konuşalım [emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay be TGT. Hala "senin bankan" miymis. Coktandir yoktun, Telegramdakileri mi taciz ediyordun yoksa??? Gel seni de ozledik.
    666 kardeş gurubu kurdum sonra halkı sattım. baktım insanları yönlendirme oluyor. SPK mevzuatı gereği kapattım. Sonra bir başkası açtı birisi doğru olmayan bilinçli veya bilinçsiz bilgi paylaştı güzel bir dille uyardım. Yanlış bilgi paylaşanı değil beni attılar. Sonra pınsu algım 3.74 den 4.11 satıp tekrar halka döndüm sattığım seviyeden pınsu oldu 5.39 yani bizi solladı. Biz hala halk sevgisi ile ucuzuz diye seviniyoruz. 4.11 sattığım senet nereye geldi. Hemde 5 kat değerli işlem görmesine rağmen...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Tavan acma ihtimalini konuşalım [emoji16]
    Petrol fiyatlaması gibi olmasın.
    Kararımı değiştirdim -50 cent vereceğim kağıda...
    0'ın altı da var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Piyasa değerimiz 6.5 milyar tl kasaya 2 milyar tl girecek . Oha gibi esasında. [emoji16]
    Bu tur gelısme/haberlere hisselerin olumlu yonde tepki vermesi gayet olasi.Tepkinin boyutu konusunda oran belirleyebilmek/tahmin etmek bu hissede zor.Yarin ve sonraki gunlerde yasayip gorecegiz.Olumlu bir gelisme olarak gorulecegi kuvvetle muhtemel.

Sayfa 892/1003 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •