-
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, TFF Başkanı Özdemir ve Süper Lig kulüplerinin başkanları yarın saat 14.00'te videokonferans yöntemiyle toplanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Goldman Sachs, TCMB'nin Türk Lirası'ndaki değer kaybını önleyebilmek için acil faiz artırımlarına gidebileceğini kaydetti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Ercüment ovalı’nin paylaşımı :
-
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun'un evinin fotoğraflarını çekerken koruma polisleri tarafından tespit edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamasıyla soruşturma başlattı.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Avukatı Sezgin Tunç'un, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "suçu ve suçluyu övme, suça teşvik" iddialarıyla yaptığı suç duyurusu üzerine de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.
-
UEFA, yerel federasyonlardan ligleri Ağustos'a kadar bitirmelerini istedi
-
-
Ercüment Ovalı :

-
JP Morgan, TCMB'nin faiz indirimindeki motivasyonunun dezenflasyon trendine güven ve ekonomik aktivitede azalışa yönelik endişeler olduğunu değerlendirdi: Offshore ve onshore faizler arasındaki kopukluk da TCMB'yi faiz indirimi konusunda daha rahat yapmış olabilir
JP Morgan: Ekonomik aktivitede keskin yavaşlama, global piyasalardaki ve yurt içindeki zayıf fiyat baskılar, büyük ve benzer merkez bankalarının genişlemeci politika duruşlarının da TCMB'nin faiz indirimlerine devam etmesini destekleyici
JP Morgan: Liradaki zayıflığa rağmen, yıllık enflasyonun yıl sonuna kadar yüzde 8,1'e düşmesini bekliyoruz. Bu tahmine yönelik riskler aşağı yönlü ve bu nedenle biz yıl sonuna kadar kümülatif olarak 75 baz puan daha faiz indirimi bekliyoruz-Foreks
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri